Maly penis i jadra |
Autor | Wiadomość |
Maxxtro Dołączył: 29 Mar 2007 Posty: 6 Skąd: asd | Wysłany: Sob 03 Lis, 2007 Maly penis i jadra |
|
| witam wszystkich mam problem a mianowicie chodzi o to ze jak na moj wiek(21l.) mam bardzo malego penisa(ok.7 cm w spoczynku) i male jadra, zostalem powolany do wojska i nie wiem jak sobie z ty problemem poradze w wojsku??Byl moze ktos z Was??Jak tam jest ogólnie z nagościa(pod prysznicami)?? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 03 Lis, 2007 |
|
| nie byłam ale tak wszyscy stoją nago i sie nie krępują nieraz są jaja że ktoś ma sie po mydło schylić i udaję kolega ,że go dyma ale to oczywiście zależy na jakich ludzi trafisz mój chłopak trafił na takich | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
problemos Wiek: 37 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 14 Skąd: WWA | Wysłany: Sob 03 Lis, 2007 |
|
| penis to penis!! zobaczysz jakie będzie lajtowe traktowanie. Nikt nawet uwagi nie zwroci | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sob 03 Lis, 2007 |
|
| Jak Ci ciepła woda po plecach i po jajkach poleci i w okół tylu gołych fiutków to mały troche krwi nabierze i sie nie przejmój nie jeden będzie tam lekko skrępowany a wtedy się kuli,tak to już jest. | |
| |
 |
|