Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     SEX BEZ ZOBOWIĄZAŃ
Autor Wiadomość
paulinka 

Wysłany: Wto 30 Paź, 2007   SEX BEZ ZOBOWIĄZAŃ

SEX BEZ ZOBOWIĄZAŃ

stosunek do tematu i dlaczego jak robi to dziewczyna uważana jest za kurwę a jak chłopak za maczo???

[ Dodano: Wto 30 Paź, 2007 ]
gdy rozstałam sie po długim związku(2 lata) zdarzyło mi się takie zachowanie(ale z chłopakami których znałam i wiedziałam coś o nich, 1 miałam jednonocną przygodę na domówce) gdyż miałam potrzebę sexu ale nie chciałam sie z nikim wiązać

a rozróżnienia na płeć nie rozumiem, nie uważam się za jakaś kurwę chodź miałam kilka takich sytuacji w życiu ale nie toleruje sexu na imprezie gdy nieznani sobie ludzi poznają sie na dyskotece i idą do łazienki potępiam za to i chłopków i dziewczyny nie wiem co tacy ludzie maja w głowie co chwile z innym partnerem poza tym nic o nim nie wiedzą może jest chory a nawet prezerwatywa nie chroni przed wszystkim chorobami a co jeśli zajdzie w ciąże nawet nie będzie wiedziała z kim....

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

m4g1k_ 

Wysłany: Sro 31 Paź, 2007   

minęło prawie 20 godzin i nie ma tu nikogo odważnego, kto by się wypowiedział?
_______

Seks bez zobowiązań dla różnych osób nabiera różnego znaczenia - kobiety robią to w większości z powodu chcicy i chęci uzyskania korzyści (piwo, przejażdżka bryką, sam fakt "dzianego gościa"), faceci - by móc chwalić się kolegom (choć chucie też mamy niezłe :P ).

Trzeba też rozróżnić seks powtarzany, np. z kolegą/koleżanką, czy nawet z nieznaną osobą, z którą się umawiamy kiedy mamy ochotę; od seksu przygodnego, na imprezie.

Kobieta ma tą zaletę, że jeżeli ma chęć, to dążenie do seksu nie wymaga od niej właściwie żadnych poświęceń. Facet zwykle musi się postarać.

To by było na tyle, jeśli chodzi o uogólnianie...

Choć uważam, że się szanuję, nie mam nic przeciwko przygodnemu seksowi, jeżeli sam wypatrze i zdobędę sobie partnerkę. Nieważne czy łatwa, czy nie, ważne, że to ja będę myśliwym. Jednak zwykle w takich sytuacjach staram sięutrzymać znajomości, bo po pewnym czasie chcę wybrać jedną i z nią wybierać się na imprezy, by tam nie szukać nowych "koleżanek".

Jednak niebezpieczne jest szukać dziewczyn będąc pijanym. Nie pisze tu o zabezpieczaniu się, itp., tylko o złym wyborze. :D
______

Byłem z dziewczyną prawie półtora roku, a po miesiącu od zerwania ona poznała więcej facetów, niż w całym swoim życiu, właśnie po to, żeby zrobić mi na złość - udowodnić, że źle zrobiłem zostawiając ją, co to ona nie potrafi, że podoba się wszystkim, itd. Nie obchodzi jej, że oni po prostu ją wykorzystują, ją to bawi. I dlatego właśnie zyskała u mnie status "dziewczyny lekkich obyczajów".

Ja sam od zerwania miałem kilka dziewczyn, lecz nie sądzę, żeby ona o tym wiedziała, dlatego czuję się w porządku. Między innymi dlatego, choć nie tylko. Nie robię tego na pokaz, tylko po prostu mam ochotę.

pozdrawiam. :)
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.!

Juur 

Wysłany: Czw 01 Lis, 2007   

Boze kazdy ma potrzebe sexu to nie znaczy ze laska jak pojdzie z kims do lozka to odrazu ku*wa jesli facet tak mowi to kim On jest? Niczym innym jak meska ku*wa. Dla mnie to jest chopre zeby oceniac tak ludzi ma laska ochote to idzie.

penis.com.pl
penilarge krem
Odpowiedz do tematu