Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Opuchniety napletek........?
Autor Wiadomość
tauzer 

Wysłany: Pon 22 Paź, 2007   Opuchniety napletek........?

Witam mam tak owy problem zoladz jest czerwony (wyglada na przetarty), nic nie pieklo nie swedzialo lecz przy sciagnieciu napleta bolalo (wiadomo zoledz obdarty) ale teraz koncuwka napletka przy zoledziu tak sie zaczerwienila sa na niej male ranki i jak by spuchniete tez to nie boli i nie swedzi lecz nie moge juz wogole nawed delikatnie sciagnac napleta. No chyba zebym sie bardzo przemeczyl ale wtedy pekaja znow te ranki na naplecie i znow musze czekac az sie zagoi. Czy ktos to mial kiedys podobne objawY? bo nie jestem pewny czy jest to obtarcie (brak dobrego poslizgu przy sexie) Czy tez grzybica(ale nie swedzi) Prosze o konkretne wypowiedzi. Dzieki
Ps. nie zadawalaja mnie odpowiedzi "idz do lekarza"

axa 

Wysłany: Pon 22 Paź, 2007   

kup sobie krem Cavilon w aptece- pomoże. Smaruj tak często jak się da. Możesz go schłodzić w lodówce- przyniesie ulgę.
aha noś luźne bokserki i żadnych jeansów, czy innych ciasnych spodni.

tauzer 

Wysłany: Pon 22 Paź, 2007   

Cavilon - Można tym smarowac rowniez zoladz? (czy tylko napletek). Czy to jest masc na gojenia i przetarcia:)?? (i jaki jest ewentualny koszt jesli sie orientujesz?). I ostatnie pytanko mnie to nie swedzi lecz gdy czytalem to objawy grzybicy tez sa podobne czy to nie jest czasem grzyb;/ ? (dzisiaj sie pomeczylem i sciagnelem pare razy naplet z poczatku bylo ciezko ale pozniej schodzil juz w miare przyzwoicie, lecz na pol godziny niemoglem juz go dotknac:) bo pieklo (chyba naruszylem ranki) i na zoledziu byla biala maz(raczej nie sperma)
Ps. sorry ze bombarduje pytaniami ale jest to dla mnie duzy dyskonfort :)
I wogole dzieki axa ze sie zainteresowalas moim problemem :*
Pozdrawiam

penis.com.pl
bathmate
axa 

Wysłany: Wto 23 Paź, 2007   

Cavilon - tylko tym nietrzymaniem moczu w opisie sie w ogóle nie sugeruj.
Jeśli chodzi o grzybicę, to przy grzybicy raczej są swędzenia i to znaczne. Poza tym najpierw musisz wyleczyć otarcia, żeby coś na grzybicę stosować. Nie chcę Cię straszyć, ale idź lepiej się chłopie zbadaj, czy ty czasem gdzieś czegoś nie złapałeś.

tauzer 

Wysłany: Czw 25 Paź, 2007   

Hehe mowilem sobie ze poczakam tydzien i jak nie przejdzie ide do urologa i co.?
Dzisiaj minol tydzien a moja pociecha w pelni zdrowa i gotowa do pracy w 100% bez zadnego sladu po swoich przezyciach:) jest tak jak dawniej jupi:D
Ps. Nosilem luzniejsze gacie zeby sie nie ocieral za bardzo i po kazdym oddaniu moczu wycieralem dokladnie zeby te rany nie byly wiglotne i jest ok.!

axa 

:wink: teraz dbaj o niego bardziej nich dotychczas, aby takie dolegliwości niepowróciły :wink:

tauzer 

Bede musial teraz poszukac dobrej opiekunki :) hehe

Odpowiedz do tematu