Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Oddawanie podwojnego moczu problem.
Autor Wiadomość
o2test 

Wysłany: Wto 16 Paź, 2007   Oddawanie podwojnego moczu problem.

Witam,

Mam taki problem od dluzszego czasu... mianowicie po oddaniu moczu i schowaniu interesu w spodnie zawsze poleci jeszcze troszeczke (raz pare kropelek a niekiedy sporo kropelek) w bielizne.
Aby uprzedzic kolejne pytania to:
-mogę sobie niem trzasac ile chce,
-mogę czekac po oddaniu muczu z penisem na wierzchu nawet z 10min itp

i tak po schowaniu go w bielizne niekiedy odrazu a nie kiedy po przejsciu kilku krokow jest dodatkowy mocz do tego stopnia ze jak jestem w domu to zmieniam bielizne.
Mam juz to jakies pol roku ale nic sie nie zmienia.

Dodatkowe objawy:
-kilka miesiecy temu bardzo czesto oddawalem mocz w ciagu dnia i przynajmniej raz w -nocy ale to tylko przez 2-3 tygodnie
-niekidy mam taki niesamowicie dziwny i bolący ból w odbycie-raz na miesiac moze (nie wiem jak go opisać)
-przy oddawaniu moczu cisnienie nie jest takie jak kiedys
-czuje jakby poped seksualny tez zmalal od jakiegos czasu.

Mam 28 lat

Czy ktos ma lub mial cos podobnego, czym to moze byc spowodowane?

Jestem w uk wiec urolog na chwile obecna odpada a jak sie dowiadywałem wszystkie badania w Polsce trwałyby ok 2-3 tygodni :(

Czekam na opinie i z gory dziekuje.
Pozdrawiam.

Julcio 

Wysłany: Wto 16 Paź, 2007   

o2test napisał/a:
Jestem w uk wiec urolog na chwile obecna odpada a jak sie dowiadywałem wszystkie badania w Polsce trwałyby ok 2-3 tygodni :(
idź w UK, nie widzę problemu. Ja też mieszkam w UK i gdybym miał taki problem to na pewno bym poszedł.
Wydaje mi się że masz problem z prostatą i dostaniesz jakieś tabletki które ci w tym pomogą - mogę się mylić.
pozdrawiam

o2test 

Wysłany: Wto 16 Paź, 2007   ...

tutaj jak sie idzie do lekarza to jest tragedia...
jak mialem ciezsze przeziebienie tak ze juz na pluca wchodzilo to musialem chyba z 5 razy chodzic zeby mnie wkoncu na rentgen klatki wyslala.
Nawet nie chce myslec co bedzie jak pojde z takims czyms.

Poza tym jak sie nie idzie do prywatnego to oni tutaj calkiem niezle wszystko zlewaja wiec wrecz balbym sie ze dadza mi jakies tabletki czy cos na odczepne i jeszcze zaszkodza.
Myslalem ze to troche za mlody wiek na prostate.
Ostatecznie bede pewnie musial zjechac do polski na te badania a to tak szybko sie nie stanie dlatego prosilbym o dokladniejszą mozliwie diagnoze i jak niebezpieczne to moze byc.

Pozdrawiam.

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu