Co to może być?? |
Autor | Wiadomość |
ElChupa Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 3 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007 Co to może być?? |
|
| Witam.
Kilka dni temu na spodzie napletka obok wędzidełka pojawiło się zaczerwienienie i swędzenie.
Wczoraj na brzegu napletka pojawiło się opuchnięcie, zaczęło swędzieć i piec.
Dziś rano zauważyłem, że opuchlizna jest bardzo duża, podobna trochę do jęczmienia pod okiem. Strasznie piecze i swędzi. Czy może mi ktoć powiedzieć co to może być? Czy muszę iść koniecznie do lekarza, czy może wystarczy jakaś maść lub tabletki? Z góry dziękuje. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007 |
|
| clotrimazolum - maść w aptece bez recepty sprobuj jak po 2-3 dniach nie będzie żadnej poprawy to do lekarza | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
ElChupa Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 3 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007 |
|
| paulinka napisał/a: | clotrimazolum - maść w aptece bez recepty sprobuj jak po 2-3 dniach nie będzie żadnej poprawy to do lekarza |
Dzięki za radę. Spróbuje i zobaczymy czy będzie poprawa | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|