Głupie pytanie |
Autor | Wiadomość |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007 Głupie pytanie |
|
| Cześć,
mam do was pytanie. Co robicie po wytrysku? Czy trzepiecie dalej czy cos? Bo chodzi mi o to, ze jak od razu po wytrysku to juz mi sie nie chce walić i wtedy ta sperma potem wylatuje po woli jakos później i w ogole potem śmierdzi :/ co robic? a druga sprawa to jak ogolić miejsca łonowe zeby nie odrastaly taks zybko? jakis wosk czy cos? plastry? wszystko oprocz nieskutecznej maszynki | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007 |
|
| To jest sprawa indywidualna. Martwi mnie jedynie to, że napisałeś, że śmierdzi. Dziwne. Ja golę się maszynką ręczną i elektryczną. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
vatirmas Wiek: 34 Dołączył: 13 Lip 2008 Posty: 12 Skąd: Z Warszawy | Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 |
|
| Po pierwszym wytrysku walę dalej, by przedłużyć (wzmocnić?) orgazm. Często też dzięki temu zaraz po pierwszym mam drugi orgazm. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adanos 
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 |
|
| No ale skoro już odnowił to mogę Ci powiedzieć że najlepszymi wg mnie artykułami do depilacji to krem do depilacji. Znajdziesz go w każdym kosmetycznym. | |
| |
 |
nevs Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 14 Skąd: LODZ | Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 |
|
| zamiast depilowac ptaka bym sie martwil tym ze spermiocha śmierdzi zrob cos z tym ... zamiast o depilowaniu myslec | _________________
 | |
| |
 |
|