| dołek psychiczny |
| Autor | Wiadomość |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 dołek psychiczny |
|
| jestem w nim
obecnie wyciagłem sobie winko i pije, i pije niewiem kiedy bedzie dosc
[ Dodano: Pon 13 Sie, 2007 ]
jestem jak w labiryncie - nigdzie nie widze wlasciwej drogi ani wyjscia | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 |
|
| | A co spowodowało taki dół? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 |
|
| | skywalker napisał/a: | | A co spowodowało taki dół? |
niewiem !, nic mi sie dzis nie udaje - najchetniej wyjechalbym na drugi koniec swiata by nie myslec o niczym | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 |
|
| Ja jak mam dołki to lubię słuchać muzyki z Moulin Rouge co wpędza mnie w jeszcze większy dół ale jakoś tak to lubię i wogóle powspominać przykre rzeczy... Zazwyczaj rano mi wszystko przechodzi jak ręką odjął... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 |
|
| Żeby przezwyciężyć doła trzeba zniszczyć jego przyczynę. Skoro sam nie umiesz, to powiedz nam co ci na żołądku lezy, może razem coś zaradzimy | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 |
|
| | zapraszam na PW - może mała, darmowa sesja terapeutyczna? | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 15 Sie, 2007 |
|
| | Bruno Pelletier napisał/a: | | zapraszam na PW - może mała, darmowa sesja terapeutyczna? |
znalazlem drogę i znów tryska ze mnie optymizm | |
| |
 |
DvWQL3@tpnet.pl Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 4 | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| love508, Wszyscy tu piszący jesteście w tak młodym wieku, że śmiało mogę powiedzieć, iż jest to sprawa niemal naturalna. Głównym powodem jest tu dojrzewanie.
Brać się w garść i nie dać się ! Zająć się czymś mądrym. Zainteresowania, praca, nauka, sport itd. Sam to przechodziłem. Alkohol i używki w tym przypadku nie są rozsądnym rozwiązaniem. Ja się nie wymądrzam i nie pouczam. Nie chcę byście mnie tak rozumieli.
Acha ! Dojrzewanie trwa do 25 roku życia. To tak dla przypomnienia. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| | DvWQL3@tpnet.pl napisał/a: | | Dojrzewanie trwa do 25 roku życia |
Ile???? Chyba u słoni. Coś chyba Cię poniosło z tymi obliczeniami. Mnie na biologii uczyli, że do ok 18 roku życia. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| | On chyba miał na myśli dojrzewanie psychiczne... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| psychiczne? niektórzy nie osiągają dojrzałości spychicznej nigdy .... niestety | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| | A raczej psychicznie dojrzewasz całe życie, gdyż dziennie uczysz się i doświadczasz nowych rzeczy. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| Hehe i tu sie akurat zgadzam | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| | Oczywiście, że dojrzewanie fizyczne trwa średnio do 25 roku życia. Chodzi tu np. o rozrost owłosienia - wielu facetom włosy na klacie wyrastają dopiero w wieku 23-24 lata... | |
| |
 |
BASF 
|
| | Rozrost owłosienia nie jest wyznacznikiem dojrzałości fizycznej. Włosy na ciele rozrastają się całe życie. Np. człowiekowi, który łysieje włosy wyrastają w innym miejscu. Równowaga musi zostać zachowana. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| |