Pierwszy raz... |
Autor | Wiadomość |
Azunay Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 10 | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 Pierwszy raz... |
|
| ehh no wiec wreszcie mam jaks fajna dziewczyne, no i planujemy wspolny stosunek
problemow jest kilka
-mam dosc wrazliwego zoledze (dotyk reka wystarczy np zebym mial uczucie porazenia) wiec chyba bez gumy odpada, chociaz wiem ze ona jest w srodku dosc wilgotna i ciekawi mnie czy nie bedzie mnie w niej "razic"
-penis na PEŁNYM zwodzie stoi dosc pionowo ale jak bedziemy w pozycji ze ja leze na niej to chyba nic nie przeszkodzi...
-wystrysk...tu jest problem jakoz ze bardzo zadko sie mastubuje(wrazliwy penis) to nie weim czy bede mial w niej wytrysk
-zwód, ze zwodem jest roznie raz stoi z byle jakiego powodu jak sosna raz lezy obok mnie naga i musze "cos zrobic" zeby stanoł
prosze o rady..
[ Dodano: Czw 26 Lip, 2007 ]
halo... | |
| |
 |
Prosiak Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 17 Skąd: -sko | Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 |
|
| Trzeba się wyluzować Stary, nie przejmuj się, tylko atakuj, bez stresu Jak ci nie staje to poprostu zróbcie dłuższą grę wstępną i jak już będzie gotowy do akcji to wtedy dopierow nią wejdź | |
| |
 |
Azunay Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 10 | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 |
|
| ehhh... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Prosiak Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 17 Skąd: -sko | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 |
|
| No jeżeli masz wrażliwą żołądź to możecie użyć jakichś śródków zmniejszających tarcie, nawilżających, albo czegoś takiego. | |
| |
 |
Azunay Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 10 | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 |
|
| a bez tego ani rusz ? | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 |
|
| Spróbuj przed seksem sam się pomasturbować (albo wspólnie w ramach gry wsętpnej) to powinno Cie rozluźnić, wyładować nadmiar podniecenia i opóźnic następny wytrysk. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 |
|
| Azunay napisał/a: | ehhh... |
Dobry post
Podczas sexu Twoja wrażliwość nie będzie tak odczuwalna, gdyż w pochwie znajduje się śluz a na dłoni jej nie ma.
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Nikt nie zrobi tego za Ciebie. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Azunay Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 10 | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 |
|
| Podczas sexu Twoja wrażliwość nie będzie tak odczuwalna, gdyż w pochwie znajduje się śluz a na dłoni jej nie ma.
wlasnie ten sluz tez wydaje mi sie ze powinien jakos lagodzic ale nie jestem pewien | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 |
|
| Azunay napisał/a: | wlasnie ten sluz tez wydaje mi sie ze powinien jakos lagodzic ale nie jestem pewien |
Więc próbuj ojciec,próbuj | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Azunay Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 10 | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| heh latwo powiedziec.. mam stracha ze hej | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| Azunay, a musisz to robić bez gumki??załóż gumę na instrument i będzie ok | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| jeżeli penis jest wyjątkowo wrażliwy, stosowanie gumek może go dodatkowo podrażnić, a wtedy z sexu nici. Chyba, że popróbujesz wcześniej samemu wazelina to dobra rzecz, nawet smarowanie codziennie rano jakimś kremem powinno wg mojego mniemania pomóc | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
|