| Depilacja nog |
| Autor | Wiadomość |
freelanc3r [Usunięty] | Wysłany: Wto 24 Lip, 2007 Depilacja nog |
|
| na wstepie zaznaczam ze nie chodzi mi o calkowita depilacje !!
mam problem tzn wstydze sie swoich nog :/ kompleksik taki
mam mocno owlosione nogi i te wlosy sa takie lekka krecone
no nie lubie ich bardzo
mam PYTANIE:
czy sa jakies sposoby, instytucje, cokolwiek
co pomoglo by mi rozrzedzic wlosy na nogach ?
wiem wiem glupie pytanie ale nie moge znalezc niczego wiec nie wiem sam XXI wiek mzoe cos istnieje
chce miec poprostu mniej wlosow oraz takie mniej pokrecone
P.S. nie pisac ze to meskie itd bo to wiem ale poprostu nie lubie
a na ZERO gola sie wiecie sami kto... O_o | |
| |
 |
Michał1234567890 Dołączył: 17 Wrz 2006 Posty: 20 | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| Po co miałbyś rozrzedzać włosy na nogach? To nie jest powód do wstydu, mój kumpel ma włosy na nogach jak małpa, ale nikt mu nie robi żadnych docinek. A co do tego środka to jeszcze się z czymś takim nie spotkałem. Ale jeśli cię to krępuje to możesz depilować, niektórzy faceci nie mają owłosienia na nogach,i to jest już lekki problem do zmartwień. | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| Też mam dość owłosione nogi (choć włoski sa proste, a nie kręcone) i też uważam, że wygląda to tak sobie. Zauważyłem jednak, że włosy te są bardzo podatne na słońce i po jednej sesji opalania jaśnieją tak bardzo, że prawie ich nie widać Złoty środek - są, a tak jakby ich nie było
Spróbuj - może w twoim przypadku będzie tak samo. (A jak nie, to można je rozjaśnić farbą do włosów, ale to już hardcore i nie wiem czy to skuteczne/bezpieczne). | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Jampol19 Dołączył: 16 Lip 2007 Posty: 32 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| | freelanc3r napisał/a: |
czy sa jakies sposoby, instytucje, cokolwiek
co pomoglo by mi rozrzedzic wlosy na nogach ? |
no, jest taki Narodowy Instytut Usuwania Włosów na Nogach...
ja mam włochate, też lekko kręcone i to bardzo lubię
bossz, jakie wy macie problemy, farbować włosy na nogach , bossz... | |
| |
 |
freelanc3r [Usunięty] | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| no i nie rozumiecie nie lubie ich i tyle nic nie poradze mam blokade na ich lubienie
chce sie ich pozbyc ale nie tak by ich nie bylo wcale
| |
| |
 |
SFEN 
Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 22 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| No to jak? Siedzieć z pensetą i wyrywać, co drugi, żeby na nogach było rzadziej? Albo prostownicą, to nie będzie loków. xd
Włosy, to włosy. Albo się golisz/depilujesz, albo przycinasz. | _________________ ankylosaurus - druga odsłona...
Pierwsza została zablokowana z powodu wielokrotnej próby logowania. xd | |
| |
 |
Jampol19 Dołączył: 16 Lip 2007 Posty: 32 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| ja też nei mam jakichś loków , ale jeden skręca tam, drugi tam, podkręcają się, no i co z tego... | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| | Jampol19 napisał/a: | | bossz, jakie wy macie problemy, farbować włosy na nogach , bossz... |
To była tylko taka luźna propozycja | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| może jak nie chcesz golić to przytnij je maszynką do golenia włosów??
ale będą odrastać mocniejsze ciemniejsze i mnoga stać sie ciemniejsze | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| |