POMOCY !!! CZERWONA PLAMKA NA ŻOŁĘDZIU!! |
Autor | Wiadomość |
grudzinsky Wiek: 40 Dołączył: 16 Lip 2007 Posty: 3 Skąd: Lodz | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 POMOCY !!! CZERWONA PLAMKA NA ŻOŁĘDZIU!! |
|
| Jakieś 2 tygodnie temu pod żołędziem pojawiła mi się czerwona plamka jest jedna, nie swedzi nie piecze , nie mam problemu z załatwianiem sie ?? ! od czasu do czasu pojawiaja sie i znikaja czerwone mniejsze plamki ?? co to jest Pomocy ?? | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| Wrzuć fotkę... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
grudzinsky Wiek: 40 Dołączył: 16 Lip 2007 Posty: 3 Skąd: Lodz | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| niemam aparatu takiego dobrego ;\ lipa ........ ale cos pokąbinuje ....... ale to naprawde dziwne | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
grudzinsky Wiek: 40 Dołączył: 16 Lip 2007 Posty: 3 Skąd: Lodz | Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 |
|
| niestety nie chodze na basen ?? teraz mam 1 plamke u nasady zoledzia.. jest czerwona ,jak sie przyjze to jest jak koralowiec z wieszku ... takie tkanki , niewiem jak to opisać ?? | |
| |
 |
|