Lubrykanty - Nawilzacze |
Autor | Wiadomość |
Uzumaki Naruto Wiek: 37 Dołączył: 01 Lip 2007 Posty: 7 Skąd: Konoha(Śląsk) | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 Lubrykanty - Nawilzacze |
|
| 1. Stosujecie jakieś do masturbacji
2. Jeśli tak to jakie
3. Jakie lubrykanty polecacie z tych które można kupić przez internet, w aptece lub w sexshopie które z nich są najlepsze | |
| |
 |
Jack01 Dołączył: 10 Sie 2007 Posty: 18 Skąd: śląsk | Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 |
|
| ja nic nie stosuje
PS: Naruto to moja ulubione anime | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Sro 15 Sie, 2007 |
|
| Ja używałem aqagel kupiony w sex shopie i bardzo polecam
Natomiast bardzo nie polecam lubrykanta firmy durex bo bardzo szybko wysycha i za bardzo sie klei. Szkoda na niego pieniędzy. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Uzumaki Naruto Wiek: 37 Dołączył: 01 Lip 2007 Posty: 7 Skąd: Konoha(Śląsk) | Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007 |
|
| No wlasnie ja poszukuje takiego lubrykantu ktory nie wysycha szybko i nie klei sie do tej pory mialem zel z apteki a nazywa sie Intimel i niestety wysycha bardzo szybko i klei sie jak klej >.> (za znosnie nadaje sie do penetracji analnej ) nieraz widze na filmikach jak uzywaja zelu ktory jest bardzo sliski, nie wysychya i jada na nim bardzo dobrze i jest o wiele lepszy od np tego intimela ktory robi sie lepki i zaraz wysycha :/ a z tym to nalozysz i jedziesz i masz caly czas mokro ^^
heroes84 moglbys podac jaka jest cene tego twojego zelu Aqagel i zapodac jakims linkiem do fotki lub do strony internetowego sklepu gdzie takowym mozna nabyc ?? | |
| |
 |
Michał1234567890 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 20 | Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007 |
|
| Poco się masturbować, lepiej zrobić to z dziewczyną, chyba, że obecnie takowej brak. Ale lepiej zrobić to pod prysznicem wtedy nie wyschnie i po kłopocie:-) | |
| |
 |
adlaczego [Usunięty] | Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 |
|
| polecam oliwke w żelu Jonhson Baby naprawde jest dobra | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 |
|
| KY | |
| |
 |
qtasek Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 |
|
| Ja na ogól nie używam .. czasami tylko jak zabawiam sie w wannie wtedy jakaś oliwka ewentualnie żel pod prysznic i jazda . | |
| |
 |
|