| Przyjaciel a kolega ! |
| Czy masz przyjaciela? |
| chłopka ma przyjaciela chłopaka |
|
71% |
[ 30 ] |
| chłopka ma przyjaciela dziewczynę |
|
26% |
[ 11 ] |
| dziewczyna na przyjaciółkę dziewczynę |
|
2% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 42 |
| Wszystkich Głosów: 42 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 Przyjaciel a kolega ! |
|
| Mam pytanie czy widzicie jakieś różnice jakieś różnice pomiędzy kolegą a przyjacielem?
np. ja mam tak ze żaden z kumpli mnie nie widział nago a przyjaciel tak i oboje jesteśmy hetero ! no i wiele innych a wy ? a co dla was znaczy przyjaciel ? | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 |
|
| Dla mnie przyjaciel to ktoś komu mogę powiedzieć wszystko i mam do niego 100% zaufanie. Np: z kumplami nie gadam o moich "podbojach" a z przyjacielowi opowiem każdy szczegół Rozumiemy sie bez słów i wspieramy w trudnych sytuacjach. | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 |
|
| | dla mnie to osoba z ktora duzo gadam i ona wie o mnie duzo i ja o niej jak jest jakis problem to sobie doradzamy a kolega to zwykly koles ktoremu mowie siema i gadam znim o roznych rzeczach ale nie o wlasnych problemach | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| przyjaciel\ółka wie o mnie więcej niż ja o sobie wiem bo patrzy zapewne bardziej obiektywnie na moje czyny
mimo tego że jestem inna akceptuje mnie w 100% i kocha najbardziej na świecie
pamiętam i myślę o nim\niej każdego dnia,
wiem że mogę spać obok nago pijana a on\ona nic nie zrobi bez mojej zgody
mogę(może) zadzwonić, przyjść o każdej porze dnia i nocy nawet jak będzie(będę) w czasie stosunku otworzy mi (otworze mu\jej) drzwi i pomorze (pomogę), nawet jeżeli miałoby to wywołać kłótnię z partnerem
KOCHAM SWOICH PRZYJACIÓŁ I WSZYSTKIM ŻYCZĘ TAKICH JAKICH JA MAM
a kolega to kolega można pożartować wypić coś opowiedzieć ale nigdy nie wie wszystkiego i nie może przeszkadzać mi w sexie | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| | Kolegów czy znajomych mam wielu natomiast przejaciół tylko kilku, ale takich na ktorych moge zawsze polegac i to jest chyba głowna różnica. Przyjacielowi mogę powierzyć każdą sprawę i swoje newet niekiedy intymne szczegóły mojej egzystencji:) Niestety większość moich przyjaciół mieszka obecnie dość daleko ode mnie i kontakt z nimi mam ograniczony:( mail czy telefon to nie to samo co osobisty kontakt. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 38 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 18 Lip, 2007 odp |
|
| | skywalker napisał/a: | Dla mnie przyjaciel to ktoś komu mogę powiedzieć wszystko i mam do niego 100% zaufanie. Np: z kumplami nie gadam o moich "podbojach" a z przyjacielowi opowiem każdy szczegół Rozumiemy sie bez słów i wspieramy w trudnych sytuacjach. |
mniej wiecej bo nie chce mi się pisać | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| |