Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Co to jest ? POMOCY!! :( (foto)
Autor Wiadomość
glut 

Wysłany: Pon 09 Lip, 2007   Co to jest ? POMOCY!! :( (foto)

Pomocy nie wiem co to jest, mam sie tego bać, udać sie do jakiegoś lekarza czy moze to normalne i niedlugo przejdzie, a więc pojawiło się to u mnie nagle z dnia na dzien pojawila sie rana na napletku teraz zarosła strupem, nie wiem czy to nie od jakiegos skaleczenia jednak NIE WYDAJE mi się abym mógł się tam skaleczyć. Mam dopiero 15 lat, napewno nie jest to jakas oznaka choroby wenerycznej bo jeszcze nie współżyłem seksualnie. Naprawde bardzo mi zależy na pomocy, wole was spytać niż lecieć do matki bo jezeli to jest błachostka uważam iż martwienie rodziców jest niepotrzebne ;)

FOTO -> http://img442.imageshack..../img8508vs9.jpg

Prosiak 

Wysłany: Pon 09 Lip, 2007   

Wygląda jak zwykły strup, więc to chyba nie jest groźne. Jeżeli nie boli, nie piecze to będziesz żył ;) Ale ręki nie daje sobie uciąć :P Lekarzem nie jestem :P

marcin171 

Wysłany: Sob 29 Gru, 2007   

miewam takie cos czasami po masturbacji. jakos skora pekla poprostu. zejdzie

penis.com.pl
tabletki penilarge
mirek18 

Wysłany: Nie 30 Gru, 2007   

nie wiem czy to jest "torba" czy naplet ale jezlei twierdzisz ze naplet to nie jest nic takiego groznego (reki nie dam uciac ani wacka za to) moze byc nadmierny przyrost penisa co do skurki go otaczajacej i przy jakims mocniejsyzm ruchu ptakiem ci peklo ... sam tak mialem jak mialem moze 10 lat ptaku rusl w oczach a skurka pekala co miesiac w jakichs miejscach ale przeszlo po pol roku chyba jak skura sie odpowiednio naciagla (cos podobnego do rozstepow z otylosci lob gdy jest szybkie nadmierne powiekszanie miesci bicepsa powiedzmy)

Odpowiedz do tematu