mały członek |
Autor | Wiadomość |
maciek420 Wiek: 38 Dołączył: 02 Mar 2007 Posty: 1 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 05 Lip, 2007 mały członek |
|
| Witam mam pytanie ja mam 22 lat ale mam brata który ma 14 lat i ma taki problem ze ma bardzo małego jak mu stoi to ma 8 cm a jak nie to 4 cm i czasami mu wchodzi w skórę że go wogóle nie widać ale tylko czasami mam prośbe co jak mam mu doradzić i co ma zrobić czy mu jeszcze urośnie czy udać się do lekarza aha i jest nie jest taki szeroki a powinien WIEC PROSZE O POMOC DLA MOJEGO BRATA BO sie denerwuje czy mu jeszcze urośnie wiec prosze o pomoc | |
| |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Czw 05 Lip, 2007 |
|
| heheheh rozwalaja mnie takie posty..... maciek420, napewno Ci urosnie, forum jest anonimowe, wiec czego sie tu wstydzic to nie wiem, pozdro dla brata i nie mieszaj go na przyszlosc w te sprawy heheh | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 05 Lip, 2007 |
|
| Troszkę zabawny ten post użytkownika maciek420
Adwokat diabła?? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
omninatonibn Dołączył: 21 Maj 2007 Posty: 34 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 |
|
| Jak masz jakie kolwiek problemy odnosnie wacka-jego dlugosci, polecam ksiazke np: Pytania do seksuologa Andrzej Depko 35 zł empik. Duzo sie dowiesz i mam nadzieje ze nie bedzie juz zadnych problemow teraz i w przyszlosci | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 |
|
| Czemu się śmiejecie z jego posta? Przecież nie jesteście zadowolenie jak nieletni tu zaglądają buszują po galeriach itp, więc w czym problem.
maciek420, nie ma się czego wstydzić, tutaj stali użytkownicy się z nikogo nie śmieją, nie musisz ukrywać swojego problemu jako brata. A jeśli już to napewno powiniem mu jeszcze penis urosnąć. Po co w tak młodym wieku się tym przejować.... | |
| |
 |
|