Kilka rzeczy. foto |
Autor | Wiadomość |
denider Dołączył: 28 Cze 2007 Posty: 14 Skąd: Radom | Wysłany: Pon 02 Lip, 2007 Kilka rzeczy. foto |
|
| Mam kilka troche roznych krostek ktore sa od bardzo dawna. NIe dizeje sie z nimi nic :nie pieka, nie bola, nie szczypia, nie zmieniaja sie. Mam 17 lat i jestem prawiczkiem wiec nie moglem sie tym zarazic. Wiec pytania: co to jest? jak sie tego pozbyc? z kad sie to bierze?
1. ? Najwieciej jest tego na gorze i coraz mniej po bokach.
2. Zapalenie mieszkow wlosowych?
3. Grodki perlowate? Na zdjeciach moze tego tak nie widac ale sa one bialawe.
1
2
3
Sory za jakosc zdjec ale mialem tylko kamerke internetowa. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 02 Lip, 2007 |
|
| To jest całkowicie normalne. Nie pozbędziesz sie tego.. Taka twoja uroda
http://www.penis.com.pl/f...?t=2764&start=0
poczytaj to bo to temat o dokładnie tym samym... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 02 Lip, 2007 |
|
| Racja. Też tak mam od kiedy pamiętam i w niczym mi to nie szkodzi. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adirulezz Dołączył: 28 Lip 2007 Posty: 4 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 |
|
| mam tak samo ale mi sie zdaje ze to ma wpływ na rozmiar grzybka, moj jest troche wąskawy zresztą widziałem ze twój tesh | |
| |
 |
gosuro Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4 Skąd: Nowa Huta | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 |
|
| ale masz malego ;P | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| gosuro napisał/a: | ale masz malego ;P |
Podaruj sobie takie docinki. Nie zaczynaj tak kariery na Forum. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|