Białe krostki |
Autor | Wiadomość |
forest_n_1 Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 1 Skąd: Lublin | Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 Białe krostki |
|
| Witam!
Mam 18 lat, moim problemem są białe kostki na penisie i mosznie które nie bolą, ani nie swędzą. Wygniatając je załważyłem że w środku znajduje się coś podobnego jak w zwykłym pryszczu żólto-biała gęsta ciecz. Wygniatanie jednak nic nie daje bo to cholerstwo znowu sie tam gromadzi.
Załważyłem że niekture krostki które kiedyś dawało sie wygniatać stały się dość duże białe i już nie daje sie ich wygnieść. Niepokoi mnie to że powstaje coraz więcej takich małych.
1.Czy one przekształcą się w te większe???
2. Czym ich powstawanie jest spowodowane???
3.Co można z tym zrobić, jak to zlikwidować lub zapobiec rozprzestrzenianiu???
4.Czy te krostki to nie jest objaw jakiejś choroby i czy jest to normalne???
Prosze o pomoc. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 |
|
| Zwykły stan zapalny mieszków włosowych. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Prozor Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 2 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 26 Cze, 2007 |
|
| Ja mam to samo co Ty... Na początku miałem malutko a teraz troche sie rozprzestrzeniło... =// Watpie zeby to był stan zapalny mieszków włosowych bo przeciez u kończu członka nie ma sie włosów... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
m27 [Usunięty] | Wysłany: Sro 27 Cze, 2007 |
|
| Spokojnie.wiekszosc facetów to ma.ale nie wygniataj tego bo sobie jeszcze zaszkodzisz.jak masz watpliwosci to idz do lekarza | |
| |
 |
|