Dziękujemy Administracji |
Autor | Wiadomość |
lubom 
Wiek: 39 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Pon 11 Cze, 2007 Dziękujemy Administracji |
|
| Witam
W imieniu swoim i innych forumowiczów "kochających inaczej"
Chciałbym podziękować ze utworzenie dział dla Nas....
Jeszcze raz Serdecznie dziękuję... | |
| |
 |
Penisxxx Dołączył: 11 Gru 2006 Posty: 36 | Wysłany: Pon 11 Cze, 2007 |
|
| ja się pod tym podpisuje! | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 12 Cze, 2007 |
|
| Choć nie jestem gejem to uważam za trafne załozenie tej rubryki. POPIERAM !!! | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Penisxxx Dołączył: 11 Gru 2006 Posty: 36 | Wysłany: Wto 12 Cze, 2007 |
|
| BASF napisał/a: | Choć nie jestem gejem to uważam za trafne załozenie tej rubryki. POPIERAM !!! |
właśnie tacy powinni być wszyscy, a nie że Geje są źli. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 12 Cze, 2007 |
|
| malapalka ty już lepiej się nie wypowiadaja na te tematy. Ponoć tak nie cierpisz gejów a jakoś dziwnie Cię przyciąga do rubryk Homo. Jeśli ja czegoś nie lubię to tego nie ruszam. Proste młodzieńcze. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 |
|
| bardzo dobrze, ze powstal yen dzial, gejem nie ejstem, ale przynajmniej wiemy, ze jakis tam Admin czuwa nad forum | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Czw 05 Lip, 2007 |
|
| a ja jestem przeciwny 2 rzeczom -
primo - określaniu naszej miłości jako "innej"
secundo - oddzielaniu nas specjalnym podforum od reszty (mały krok do utworzenia w miastach gett)...
masakra | |
| |
 |
morfeuses Dołączył: 01 Lip 2007 Posty: 5 Skąd: adsa | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 |
|
| No, bruno ma niestety racje... Oczywiście nie jest to aż takie drastyczne jak oddzielanie Hetero od homo w zyciu codziennym, ale zawsze jest to pewien podział, miedzy tymi dobrymi, a tymi złymi. | |
| |
 |
aXo Dołączył: 16 Paź 2010 Posty: 6 Skąd: Kloi | Wysłany: Nie 17 Paź, 2010 |
|
| Ojeeeja już bez przesady z tymi podziałami. Przecież nie ma osobnego forum HomoPenis i HeterPenis, prawda? Poza tym ja to traktuję jako dział poświęcony homoseksualizmie (w tym samym gejom i lesbijkom), a nie jako "getto dla kochających inaczej".
I ja przyłączam się do życzeń. Bardzo mile zaskoczyło mnie to, że istnieje tu taki dział. Spodziewałem się raczej odwrotnych reakcji i z ciekawości chciałem sprawdzić, czy jest coś "na pedałów". A tutaj proszę. Jakie miłe zaskoczenie | |
| |
 |
|