Zaczerwienienie na mosznie.. |
Autor | Wiadomość |
kkkaziu99 Dołączył: 05 Cze 2007 Posty: 1 Skąd: ja was znam? | Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 Zaczerwienienie na mosznie.. |
|
| Na mosznie mam zaczerwienienie skóra mnie swędzi z lewej strony obok lewego jądra.. i skorka sie troche luszczy ktos wie co to moze byc ? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 |
|
| mozliwe że jakaś alergia albo masz nie wygodna bielizne | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pon 11 Cze, 2007 |
|
| Tak jak paulinka myśle że masz jakieś uczulenie na owoce ,lub leki czy choćby witaminy a może na mydło czy płyny do kąpieli,podmywaj się czystą wodą lub z niewielkim dodatkiem płynu do higieny intymnej(delikatnego)Wiec że skóra na mosznie jest b. wraźliwa. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
jednooko1983 
Wiek: 42 Dołączył: 12 Cze 2007 Posty: 7 Skąd: z majtek | Wysłany: Wto 12 Cze, 2007 |
|
| a o higienę dbasz należycie?? Skóra może się łuszczyć i czerwienić na wskutek powtarzających się otarć jak np. w wymienionych wcześniej niewygodnych gaciorach jeśli masz ten problem w każdym rodzaju bielizny (oczywiście mówię tylko o męskiej haha) do tego dbasz o higienę, a swędzi konkretnie tylko z lewej strony to ja nie wiem... z moszną też wszystko ok?? nie przegrzewasz i nie przepacasz się tam?? | _________________ jednooki bandyndyta... | |
| |
 |
|