Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Szereg problemów :(
Autor Wiadomość
tomuś 

Wysłany: Czw 24 Maj, 2007   Szereg problemów :(

Mam taki problem moja moszna ma bardzo dziwny wygląd tzn. jedno jądro jest tak jakby o kilka cm niżej jedno wyże . Nie zawsze występuje ten problem zaleaży od tego jaka jest moszna czy skurczona czy też całkowicie rozluźniona. Próbowałem stwierdzić czy nie ma ttam jakiegoś guza, raka czy coś podobnego lecz wydaje mi sie że jest wszystko w pożądku. Mam jeszcze jeden problem mój penis jest z jednej strony (prawej) grubszy niż po strone lewej lecz nie ma tam nic bardziej niepokojącego ponieważ gdy jest w zwisie to pogrubienie nie występuje i nie widać żeby się am znajdowała jakoś narośl czy coś tkiego. Oprócz tego mam na całym pensie takie białe krostki. Nigdy nie swędzą ani nie bolą czy też pękają. Chyba mam wyjątkowego pecha co do przyrodzenia a żeby nie było mało ta ma 12 cm. w zwodzie TRAGEDIA proszę o pomoc!!! :cry:

[ Dodano: Czw 24 Maj, 2007 ]
napiszcie coś proszę :?

m27
[Usunięty]

Wysłany: Czw 24 Maj, 2007   

człowieku to że jedno jądro masz wyzej a drugie niżej to normalne i każdy facet tak ma (anatomia).jakieś drobne krostki to też zazwyczaj norma u sporej części (czytaj inne tematy).i bez paniki, bo pewnie jesteś jeszcze młody.

tomuś 

Wysłany: Sob 26 Maj, 2007   

najgorsze jest to że nie jestem już aż tak młody :? mam 17 prawie 18 :?

[ Dodano: Nie 27 Maj, 2007 ]
a te krostki to są na skurze a nie na samym prąciu :?

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu