Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Efekty ćwiczeń powiekszających penisa, opóźniajacych wytrysk
Autor Wiadomość
Rojiblanco

Wysłany: Wto 08 Maj, 2007   Efekty ćwiczeń powiekszających penisa, opóźniajacych wytrysk

Podawajcie przyrosty w cm po jakim czasie i przy jakich ćwiczeniach.

Oraz ćwiczenia opózniajace (kontrolujące) wytrysk, czy rzeczywiście te ćwiczenia działają.

garbacz_1 

Wysłany: Pią 11 Maj, 2007   

Od mniej wiecej 2 tygodni pracuję nad moim przyrodzeniem, trenunę ściągając pierścień tak mniej wiecej przez minimum 15-20 minut dziennie, zawsze po gorącym prysznicu tak żeby był już rozgrzany.
Przyrost - równy 1 cm (z 13,5 do 14,5 )
i mi wystarczy, teraz już tylko bede sobie to trenował tak dla siebie żeby być zawsze w dobrej kondycji i zawsze gotowy.

Ćwiczenia na mięsień pc.
wynik - nie wiem czy coś się zmieniło szczerze powiem... ale nie bede przestawała ćwiczyć tego mięśnia...

[ Dodano: Pią 11 Maj, 2007 ]
acha jak kochasz sie z kobietą swoja i czujesz że zaraz dojdziesz to wyciągnij go, poczekaj chwilkę jak ciśnienie zleci to dawaj znowu, z niej ciśnienie nie spadnie a jak bedziesz jechał po takiej przerwie to ona jeszcze lepiej to odczuje....

pozdrawiam.

Masterslp 

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007   

jak bedziesz dochodzić staraj sie napiac z wszelkich sil na poczatku moze to strasznie meczyc ale pozniej bez problemu dojdziesz nie dochodzac ;) i bedziesz mogl dalej ;) ja tak mam :P moge powstrzymac orgaz i sie nie sposcic albo powstrzymac orgazm i sie spuscic nie dochodzac do konca ;)

penis.com.pl
bathmate
colin 

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007   

Masterslp napisał/a:
jak bedziesz dochodzić staraj sie napiac z wszelkich sil na poczatku moze to strasznie meczyc ale pozniej bez problemu dojdziesz nie dochodzac ;) i bedziesz mogl dalej ;) ja tak mam :P moge powstrzymac orgaz i sie nie sposcic albo powstrzymac orgazm i sie spuscic nie dochodzac do konca ;)

osiągnąłeś to ćwicząc mięsień pc?

sendor 

Wysłany: Sob 14 Lip, 2007   

2 miesiace cwiczen jelq -> + 0,7 cm w obwodzie, + 1,1 cm na dlugosc; takze jest niezle

smutek 

Wysłany: Pon 16 Lip, 2007   

ja powracam do cwiczen znowu prawdopodobnie, wiec zyczcie szczescia ;)

juanes 

Wysłany: Sob 22 Wrz, 2007   

to może spowodować zator chyba, no jak dla mnie to drastyczne :P że ten płyn powstanie i zostanie w środku

axa 

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007   

juanes napisał/a:
to może spowodować zator chyba, no jak dla mnie to drastyczne :P że ten płyn powstanie i zostanie w środku
ale zatoru to nie spowoduje

Nox2 

Wysłany: Nie 14 Paź, 2007   

Ja probowalem pompki toyjoy araz tabletej penisxxl i nic sie nie zmienilo. Nie wiem czy trzeba tego uzywac dluzej niz 3 miesiace (tabletek) czy jak?

Odpowiedz do tematu