| macie tak samo?? |
| Autor | Wiadomość |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 macie tak samo?? |
|
| | Wstydze sie pokazac w majtkach ( w domu , na placy na basenie) bo przez majtki widac ze mam malego nic prwie nie wisi w tych majtkach :/ mam 16 lat 15,5 dlugosci i 12 cm obwodu. Niewiem moze se czyms wypchac gacie ale kicha by byla jeszcze wieksza jkby sie ktos skapnal ze sobie wypchalem:/ Wstydze sie przy kolegach chodzic w majktach a co dopiero przy dziewczynach to by mnie wysmiali. Macie podobny problem? jak obcisle mjatki takie zaloze to juz wogole taki malutki guzek tylko widac no LOL | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 |
|
| | Nie nie mamy tak samo! Każdy ma w majtkach to co ma i nikt sie tego nie wstydzi! | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
grzesiek_19 Wiek: 38 Dołączył: 12 Wrz 2006 Posty: 49 Skąd: wawa | Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 |
|
| | nie ma co się wstydzić naprawdę każdy ma takiego jaki i ma i koniec | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 |
|
| | dobra ta ta tylko ze to nie jest tak ze kazdy ma takiego jak ma i juz i kazdy to wie i jest spoko niestety tak nie ma! Jakby jaka dziewczyna mnie zobaczyla przy innym koledze w majtkach i tamtem by mial wyraznie wieskzego to napewno zaraz by padl tekst ze mam malego i przypal taki | |
| |
 |
budnis 
Wiek: 46 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 |
|
| | malapalka napisał/a: | | akby jaka dziewczyna mnie zobaczyla przy innym koledze w majtkach i tamtem by mial wyraznie wieskzego |
No a jak by miał mniejszego to co? Poza tym 16lat, 15,5 dlugosci i 12 cm obwodu to nie ma sie czego wstydzić. | |
| |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 |
|
| ale jak mam go w opadzie bez wzwodu to jest bardzo maly i chudy jeszcze jak sie skorczy to juz wogole jeszcze mam male jadra wogole nie widac prawie w majtkach go
pujdzie mi jeszcze w obwod?? | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 |
|
| Masz 16 lat. Zdąży urosnąć... Poza tym tak czy inaczej nic na to nie poradzisz bo i tak nie powiększysz go sobie chirurgicznie... Żadna panienka nie powie ci że np: masz mniejszego niż kolega , a nawet jeśli to dziewczyny w wieku 16 lat też nie mają za dużych cycków więc jak co to możesz sie odgryźć | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
| |