Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     orgazm i owłosienie
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007   orgazm i owłosienie

co sądzicie o męskim owłosieniu? mi zabardzo sie niepodoba :? ale czy jak zgole to niebedzie zbyt ...???? no i ten orgazm......... czemu meski orgazm trwa okolo 6/7 sekund? nieda sie go jakos przedluzyc?? macie jakies sposoby ?? :roll:

adikmen 

Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007   

Owłosienie powinno być , przecież to jest męskie ale jeśli chodzi o ciebie to zgolenie wcale nie jest ... wielu mężczyzn sobie goli , orgazm jest krótki może poprostu przyroda tak chciała kto wie ??

paulinka 

Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007   

mi nieraz podobaja sie z włoskiami nieraz bez zależy jak komu posuje ale nie chcialabym byc z facetem który goli sobie klatke moim zdaniem to dziwne i przesadne oczywiscie kwestia gustu wiem że moja jedna kumpela rozstała sie z cvhlopakiem bo zacza depilowac sobie włoski na klacie i nogi

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

penis.com.pl
viamax
budnis 

Ja uważam, że u mężczyzn golenia nóg, rąk i tułowia to lekka przesada. Ale pod pachami to nawet trzeba dla zachowania jakiejś wizualnej estetyki(np. na basenie) poza tym skoro tego wymagamy od kobiet, to też sami powinniśmy dbać o wygląd. Co do krocza to już jak tam kto chce, byle podobał się sobie i partnerce i wcale nie jest to "..."

Gość

[quote="budnis"]Ja uważam, że u mężczyzn golenia nóg, rąk i tułowia to lekka przesada. Ale pod pachami to nawet trzeba dla zachowania jakiejś wizualnej estetyki(np. na basenie)

Co do krocza uważam że można nie koniecznie golić ale mieć uporządkowane ,jest to chyba bardziej estetyczne niż chaszcze jak na dziku chyba że ktoś ma ładne kędziorki. :mrgreen:

Odpowiedz do tematu