orgazm i owłosienie |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 orgazm i owłosienie |
|
| co sądzicie o męskim owłosieniu? mi zabardzo sie niepodoba ale czy jak zgole to niebedzie zbyt ...???? no i ten orgazm......... czemu meski orgazm trwa okolo 6/7 sekund? nieda sie go jakos przedluzyc?? macie jakies sposoby ?? | |
| |
 |
adikmen Wiek: 32 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 13 Skąd: Konin | Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 |
|
| Owłosienie powinno być , przecież to jest męskie ale jeśli chodzi o ciebie to zgolenie wcale nie jest ... wielu mężczyzn sobie goli , orgazm jest krótki może poprostu przyroda tak chciała kto wie ?? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 |
|
| mi nieraz podobaja sie z włoskiami nieraz bez zależy jak komu posuje ale nie chcialabym byc z facetem który goli sobie klatke moim zdaniem to dziwne i przesadne oczywiscie kwestia gustu wiem że moja jedna kumpela rozstała sie z cvhlopakiem bo zacza depilowac sobie włoski na klacie i nogi | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
budnis 
Wiek: 45 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 |
|
| Ja uważam, że u mężczyzn golenia nóg, rąk i tułowia to lekka przesada. Ale pod pachami to nawet trzeba dla zachowania jakiejś wizualnej estetyki(np. na basenie) poza tym skoro tego wymagamy od kobiet, to też sami powinniśmy dbać o wygląd. Co do krocza to już jak tam kto chce, byle podobał się sobie i partnerce i wcale nie jest to "..." | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 |
|
| [quote="budnis"]Ja uważam, że u mężczyzn golenia nóg, rąk i tułowia to lekka przesada. Ale pod pachami to nawet trzeba dla zachowania jakiejś wizualnej estetyki(np. na basenie)
Co do krocza uważam że można nie koniecznie golić ale mieć uporządkowane ,jest to chyba bardziej estetyczne niż chaszcze jak na dziku chyba że ktoś ma ładne kędziorki. | |
| |
 |
|