słaby wzwód(75%) |
Autor | Wiadomość |
tomaszek111 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 27 | Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 słaby wzwód(75%) |
|
| witam.mam taki problem,mianowicie mój penis żadko kiedy staje,tzn. jest w stanie wzwodu,jeśli chcę żeby był twardy to musze się bardzo mocno podniecić,albo pomóc sobie rączką.wiem że był juz taki temat i czytałem go nawet od a do z,ale chciałbym żebyście mi coś doradzili w związku z tym.co mam robić żebym miał częstsze wzwody i żeby mój penis był 100% twardy.przeczytałem wczoraj o takich tabletkach _TRIPOTEN_ na zwiększenie wzwodu.co o ty sądzicie,o tych tabletkach?i czy są one bez recepty?z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.pozdrawiam | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 |
|
| dobrze jest | |
| |
 |
tomaszek111 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 27 | Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 |
|
| co to ma znaczyć "DOBRZE JEST"??według mnie powinien byc sztywny w 100 procentach.
[ Dodano: Czw 26 Kwi, 2007 ]
to napisze mi coś ktoś na ten temat??!!co o tym sądzicie??i czy powinienem wziąć te tabletki??bardzo prosze o jakieś wiadomości | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Aste 
Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 29 Skąd: Ruda Śląska | Wysłany: Wto 15 Sty, 2008 |
|
| Bez lekarza nie bierz jakiś wspomagaczy...nawet jak są bez recepty. Po co Ci dodatkowe problemy ? Pomyśl...będziesz brał te tabletki, brał, brał i co potem ? do usranej śmierci ? to se organizm zniszczysz (tak samo jest ze sterydami). Jeśli zobaczysz laske nago (real) to wtedy postaraj się uspokoić, a będziesz miał taki wzwód, że aż miło popatrzeć
Nie przejmuj sie takimi pierdołami...
P.S Ja ostatnio zaczolem bawić sie w poszerzanie naczyń krwionośnych po 2 sesjach zauważyłem różnice, ale nie moglem doprowadzic sie do 100% wzwodu....zaraz sie pójdę umyć i zacznę sie bawić wiec zobaczę jak będzie | |
| |
 |
Dwight Wiek: 33 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 77 Skąd: dokad?po co?po h*j? | Wysłany: Czw 28 Lut, 2008 |
|
| No ale jak juz go zrobisz ze jest taki na 100% to masz ochote szybko trysnac czy wszystko jest normalnie? | |
| |
 |
|