Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Za dużo skóry na mosznie
Autor Wiadomość
qudi

Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007   Za dużo skóry na mosznie

Witam wszystkich! Otóż wydaje mi się, że mam za dużo skóry na mosznie. Czy jest coś ze mną nie tak ? Czy może to wynikać z mojej otyłości ? proszę o pomoc

http://www.fotosik.pl/pok...cd7b4d3623.html

Gość

Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007   

qudi gdyby nie owłosienie to bym powiedział że maśz z 7 lat,penis skulony chyba ze stresu ,bo namewno nie jest to stan zwisu ,prawie wcale nie widoczna żołądz ,wiem że schowana w napletku ale w ogóle się nie odznacza.Myślę że jestes bardzo mlodym chłopakiem i po za owłosieniem cechy męskie są jeszcze słobo rozwinięte.Jak widzę nie jesteś zbyt otyły ale powinieś troche powalczyć.

qudi

mam 17 lat :|

penis.com.pl
orgasm contol
Gość

Sory z tą nie odznaczającą się żołędzia to przesadziłem ,bo faktycznie sie odznacza,natomiast opuszczone jajka sa wynikjem twojej ciepłoty .może masz jakiś stan podgoraczkowy ,lub z tej jak wspomniałes otyłości jajka sie opuszczaja aby zachowac prawidłowa temperatura o 2 stopnie mniejsza jak temp.ciała aby jadra dobrze funkcjonowały.Mysle że jesteś chłopakiem późno dojrzewającym,jeśli masz ojca zapytaj czy on wcześnie sie golił itp. A pozatym czy Ty masz nocne polucje,czy masz poranne wzwody i ten penis jest wiekszy od tego z foto ,czy się masturbujesz a może te opuszczone jajka sa wynikiem przeholowania z walemniem konia.

1000maximus
[Usunięty]

Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007   

Je se korygowalem bo tez mnie to wkurzalo : http://www.fotosik.pl/pok...eab64f18b2.html

paulinka 

Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007   

1000maximus napisał/a:
Je se korygowalem bo tez mnie to wkurzalo : http://www.fotosik.pl/pok...eab64f18b2.html

powiedziałm chlopakow że nie moge mu obiecac że nigdy go nie zdradze bo chce sie sprubowac kochac z facetam który ma kolczym w penisie!!!
oczywiscie nie zdradze go bo nie toleruje zdrady ale chciałabym kiedys sie przespac z takim peniskiem :P

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

przemaszks 

Wysłany: Pon 21 Maj, 2007   

no ja mysle ze jest nie tak poniewaz normalny czlowiek nie ma takich problemow moze masz cos z glowa????
Tutaj pomoc moze tylko specjalista od spraw glowy .

Zero litosci litosc to zbrodnia!!!!!!!!!!
Dla policji i gejow nie ma litosci!!!!!!!!!!

Odpowiedz do tematu