Kształt penisa .... |
Autor | Wiadomość |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 Kształt penisa .... |
|
| Witam ,
Mój penis ma dziwny kształ. Jest zgrubiały w środku. Trzon i zołądz są stosunkowo cienkie. Czy jest jakis sposob , aby zniwelować to zgrubienie ?. Ps. Mam chyba zbyt krótkie wędzidełko
czy kształt moze byc spowodowany właśnie wędzidełkiem ?
Prosże o odpowiedzi , pozdrawiam .
PS. Na życzenie - Fotka =D .... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| Ogólnie większość penisów jest zgrubiała na środku, mój też tak ma (patrz str 61 galerii dumy męskiej )
I nie ma to nic wspólnego z wędzidełkiem. Wędzidełko odpowiada za umocowaniwe napletka
Co do grubości to powinieneś się cieszyć ,bo czym grubszy tym lepszy. Nie długość się liczy, ale grubość
pozdro | |
| |
 |
Georgx4 
Wiek: 37 Dołączył: 30 Sty 2007 Posty: 125 Skąd: Ziema | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| zgadzam sie z przedmowca to jest jak najbardziej normalne ze penis jest grubszy w srodku ja tez tak mam. Czasami jest troche nizej badz wyzej roznie to bywa | _________________ żyj tak abyś niczego nigdy nie żałował. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007 |
|
| Heros 84 tylko pogratulować Twojej dumy i subtelnie zadbanego owłosienie ,nie zazdroszczę bo mój prezentuje sie nie gorzej. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 |
|
| Dzięki
Ale gdzie są Twoje fotki? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 |
|
| aleksander13 napisał/a: | mój prezentuje sie nie gorzej. |
to moze go zaprezentujesz ? chyba ze go przeoczylem ? :> | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|