| żołądź |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 żołądź |
|
| | czy to że żołądź jest pomarszczony to jest normalne?kiedyś był tu taki temat ale jedni mówili tak inni inaczej jak jest naprawdę? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| | Nie dochodzisz do pełnego podniecenia. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| Ja tam, aż tak na medycynie się nie znam, więc powiem jak to jest w mojim przysadku. Mój żołądz jest zawsze pomarszczony (lekko ) po masturbacji/stosunk itp. Robi się wtedy też mniejszy. A normalnie to jest duży, gładki i lśniący. Według mnie jak ci stoi penis, a żołądz jest pomarszczony (przed masturbacją/stosunkiem) to chyba coś jest nie tak, ale na 100% nie wiem. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 odp |
|
| | no jak stoi to nie ale normalnie jest pomarszczony tak ma być?ktoś kiedyś napisał że to nie jest normalne... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| strikerx to zupelnie normalne,nie martw sie bo nie po co stwarzac sobie problemu jezeli go nie ma | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 |
|
| strikerx naturalne jest, że w stanie erekcji masz gładkiego i większego żołędzia. natomiast w stanie spoczynku jest on mniejszy i jak to nazwałeś - pomarszczony. z pewnością dobrze wiesz, że podczas erekcji napływa krew do penisa, zwiększając tym samym ciała jamiste. gdyby twój żołądź był w stanie spoczynku gładki to już by sie nie powiększył, a nawet mogłoby to wtedy dość znacznie boleć. mówiąc krótko w trakcie wzwodu musi się mieć co rozciągnąć a to nie jest lajkra
ps. wszystko jest ok i jak najbardziej naturalne nie martw się | |
| |
 |
| |