| pytanie do kobiet pilne!! |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007 pytanie do kobiet pilne!! |
|
| nie wiem gdzie to napisać więc piszę tu...mój (a raczej nie mój) problem jest bardzo delikatny...a dokładnie chodzi o moją dziewczyne wczoraj podczas miłych łóżkowych chwil powiedziała mi że boli ją "tam" czyli myszka cipka pipka jak kto woli. Pokazała mi ja dotykałem i pytałem gdzie boli. Nie boli ją łechtaczka ani jej okolice boli ją niżej a dokładnie przy wejściu do pochwy (nie wiem może samo wejście) jak tam ją dotykałem mówiła że boli. Jest to oboki cewki moczowej nie wiem może to jakaś infekcja dróg moczowych?Proszę kobiety z forum o pomoc bo mam taki problem że wołami nie zaciągne ją do ginekologa czy któraś z Was to miała?help fast!! | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007 |
|
| | Nie jestem kobietą ale powiem Ci że jeśli Twoja dziewczyna nie miała takich bóli wcześniej spółkując z toba lub z innym chłopakiem ,to tak napewno jest to wynikiem jakjejs infekcji.Jeśli wcześniej nie spóklowała lub zawsze dotychczas tak miała ,to też jest to choroba ale nie wynikiem infekcji.Tak czy siak musi iść do ginekologa i nie ma wstydu,nie można tego odkładać bo może mieć później przykre konsekwęcje .A ginekolog (kobieta czy facet) nie jedna obnażona dziewczynę widział.Jeśli teraz zaniedba swoje zdrowie później bądzie dużo wiecej razy chodzic na badania i leczenia. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007 odp |
|
| | Ona z nikim jeszcze sie nie kochala. Co to moze byc nie ma zaczerwienienia ani nic ;/ | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007 |
|
| a może dzien wczesniej robiles jej dobrze albo ona sie masturbowala i sobie obtarla nie koniecznie musu byc widoczne zaczerwienienie a może bolec
jeżeli robisz jej dobrze paluszkami pamietaj by byla dobra wilgotnosc bo ona sa twarde w porównaniu do penisa i 'małej' może sie to nie podobac
niech podmywa sie przez kilka dni ze 3 razy dziennie płynem do higieny intymnej jak przejdzie to ok a jak nie radze ja zaniesc do lekarza i nie żartuje z noszeniem bo kobiete trudno tam zaciagnac wez ja na rece i powiedz że zaniesiesz a jak powie że nie chce isc z toba to zadzwon po jej przyjaciułke i niech idzie z nia !!! powodzenia | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007 odp |
|
| | tzn kilka dni wczesniej skakaly na w-f przez kozla i sobie na bank obtarla ale nic jej nie bylo i gdzies po 4 dniach zobaczyla ze ma czerwone na okolo i sobie czyms tam posmarowala i przeszlo ale jak chce wlozyc jej np palec to nie da rady bo ja boli. Co to moze byc? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007 |
|
| wydaje mi sie że zbicie kopna Cie pewnie ktos np. jak grales w noge i piszczel nie boli 3 dni
mysle że sobie zbiła mała nie wiem czym, ona smarowala bo może pogorszyła sytuacje tam trzeba używac tylko specjelnych testowanych środków wiec mogła pomuc sobie na zbicie a zrobic zapalenie ogulnie racze bys przez kilka dni dal spokuj a ona niech sie myje płynem do higieny intymnej jak to zapalenie płyn powinien pomuc a na zbicie to chyba tylko czas działa pozytywnie bo to mniejsce na jakie lepiej nie stosowac zwykłych środków na zbicia | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 02 Kwi, 2007 odp |
|
| ok dzięki pogadam z nią...a tak w ogóle to baaadzo dziękuje za zaangażowanie w odp na mój problem zawsze wiedziałem że tu szybko uzyskam pomoc
[ Dodano: Pon 02 Kwi, 2007 ]
Paulinko gdybyś była tak miła to mogłabyś mi napisać jakąś nazwę tego preparatu co musi kupić?Czy to jest "preparat do higieny intymnej"?? chodzi mi o coś dobrego...:) | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 02 Kwi, 2007 |
|
| poleciłabym AA kupic można w sklepie kosmetycznym napisane płyn do higieny intymnej testowany dermatologicznie i takie 2 duże literki AA ALBO JAKIEJS INNEJ FIRMY ABY NIE BRAC NAJTANSZEGO BO MOŻE BYC LIPNY!kosztuje chyba kilkanascie złotyale starcza na długo
można też chyba w aptece kupic ale pewnie droższy troche | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
| |