| włosy na... |
| Autor | Wiadomość |
tomaszek111 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 27 | Wysłany: Czw 29 Mar, 2007 włosy na... |
|
| | witam wszystkich:)mam taki problemik mały ale mnie osobiście wkurza.czy ktoś z was ma włosy na palcach u rąk?jak ktoś ma,albo miał,to niech sie wypowie jak się ich pozbył,bo mi narazie przychodi do głowy jedna myśl-penseta.prosze o szybką odpowiedź.pozdrawiam | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 29 Mar, 2007 |
|
| aż tak bardzo Ci to przezkadza???
jeżeli tak ta penceta nie złyu pomysł tylko ich nie gół bo beda ciem,niejsze mocniejsze i może sie zrobiuc ich wiecej | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
tomaszek111 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 27 | Wysłany: Czw 29 Mar, 2007 |
|
| | paulinka:) ale jak powyrywam to juz nie będzie??czy będą ale mniej? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 29 Mar, 2007 |
|
| | odrastac napewno beda ale od tego jaki masz układ hormonalny zależy w jakim tepie a czy nie bedziesz miał to zależy czy wszystkie wyrwiesz ale problem nbapewno nie zniknie jedyna metoda by pozbyc sie na stałe to bardzo kosztowne usuwanie włosków laserowo | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
tomaszek111 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 27 | Wysłany: Czw 29 Mar, 2007 |
|
| | oki:) dzieki wielkie:)już sobie z jednej ręki powyrywałem:D(ciężka praca):P | |
| |
 |
|
| | a nie boli? | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007 |
|
| | ja tez mam a dokladnie na trzeciej kosic paliczka [pomiedzy stawem przy dloni a pierwszym stawem na palcu]. nie sa geste ani dlugie i szczerze powiedziawszy niewidoczne - trzeba sie przypatrzec zeby zobaczyc. | |
| |
 |
| |