wstyd przed rodzeństwem:P |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 wstyd przed rodzeństwem:P |
|
| Wstydzicie się naprzykład przebierać przy swoim rodzeństwie?? ujrzała was np. siostra jak byliście nago akurat?? | |
| |
 |
caras 
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 |
|
| JA też jestem jedynakiem,ale siostry też bym się wstydził no brat to co innego. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
doni 
Wiek: 37 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 41 Skąd: Zabrze | Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 |
|
| ja mam brata i raczej sie go nie wstydze chociaz z golym siusiakiem przed nim nie latam ale jak zobaczy to pff... bywa z siostra raczej bylo by podobnie bo jestem raczej malo wstydliwy jesli chodzi o te sprawy | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 |
|
| jestem jedynaczka
jestem perwersyjna i wstydliwa jednoczesnie sama nie wiem jak to jest....
mysle że bym sie wstydzila bo wstydze sie nawet mamy,babci czy młodszego ciotecznego rodzenstwa...
na poczatku też na ogół wstydze sie swojego partnera ale ostatnio zaczyn mi wzrastac wiara w siebie i zaczynam szalec | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 |
|
| siostry tak .. a brata nawet ciotecznego nie | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
marlon.org Wiek: 36 Dołączył: 20 Mar 2007 Posty: 3 Skąd: Neverland | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 |
|
| paulinka, chiałbym parę Twoich fotek jeśli to możliwe... pp2pp@wp.pl | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Czw 29 Mar, 2007 |
|
| marlon.org napisał/a: | paulinka, chiałbym parę Twoich fotek jeśli to możliwe... pp2pp@wp.pl |
Samiec . | |
| |
 |
chomik88p Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 3 | Wysłany: Czw 29 Mar, 2007 |
|
| U mnie w domu oprócz matki to nie ma nikogo innej płci zostaje tylko brat i ojciec. Rodzenstwa i wsrod innych facetow to sie raczej nie wstydze ... a jakbym mial siostre, to nie wiem bo nie mam | |
| |
 |
|