Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Depilacja
Autor Wiadomość
KOLO88

Wysłany: Pon 12 Mar, 2007   Depilacja

Cześć.
Mam pytanko jak depilujecie wasze penisy?
Bo mam mały problem jak go wydepilować aby potem się swobodnie czuć. Ostatnio użyłem do tego jednorazowej maszynki do golenia i w sumie ok. Tyle że te małe włoski bardzo gryzą potem. Może macie na to jakiś sposób? Albo porostu trzeba się do tego przyzwyczaić.
Czy lepiej przerzucić się na inną metodę depilacji?

doni 

Wysłany: Pon 12 Mar, 2007   

inne metody sa albo dosc bolesne albo drozsze (np kremy)

Raczej nie stosuj w tym celu jednorazowek tylko zaopatrz sie w cos troche lepszego :) zreszta pisalem niedawno juz na ten temat, wystarczylo troche poszukac.

Prosze bardzo:
http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2594

macieks 

Wysłany: Wto 13 Mar, 2007   

A ja mam świetny sposób, łatwy, prosty i tani, a włosy potem nie "gryzą".

Pierwsze primo, raczej nie golimy całkowicie, a przycinamy, w następujący sposób: zaczesujemy grzebieniem, i to co przeszło przez ząbki obcinamy normalnie nożyczkami. Powtarzamy kilkakrotnie w różnych miejscach aż uzyskamy jednakowej długości włosy na całej powierzchni nośnej. :wink: Nie wiem jak was, ale mnie nie kłują po takim zabiegu.

penis.com.pl
bathmate
doni 

ale tu chyba bardziej chodzi o golenie na 0 :P bo jednak fajnie miec taka gladka skore tam ;) przynajmniej mi sie to podoba heh. Tak dlugich wlosow ze moge zaczesywac grzebieniem i przycinac to nie mam juz tam z 2-3 lata i nawet nie pamietam juz dokladnie kiedy ostatnio takie mialem heh, dosc szybko zaczelo mnie to denerwowac i przycinalem a pozniej zeby byly jeszcze krotsze stosowalem maszynki elektrycznej, ale nie golilem ją na 0 ;) ale takie powyzej 1 cm to juz uwazalem za dosc dlugie i przycinanie to byla juz kwestia kilku najblizszych dni. A teraz jak na 0 sie gole to jak narazie stosuje wylacznie zwykla maszynke do golenia.

KOLO88

tak dokładnie na 000000000000000000000 mi chodzi.
Czyli mówisz co że kupić maszynke mach3 czy jakiś taki inny zajebisty wynalazek potem ten balsam i nic nie bedzie gryzlo? :mrgreen:
Bo to gryzienie naprawde denerwujace jest wrrrrrrrrrr :twisted:

Georgx4

dobra maszynka i balsam da to ze nie wyskocza Ci krostki a odrastajace wloski i tak bede gryzly i jedynym wyjsciem jest systematyczne golenie

doni 

Wysłany: Nie 18 Mar, 2007   

ehem dokladnie ;) dobra maszynka i balsam = 0 krostek.. a jak nie ma krostek to mozna golic nawet codziennie bo skory nie podrażniasz az tak bardzo :) a jak golisz codziennie to nie masz problemow z odrastajacymi wloskami, zawsze jestes zajebiscie gładki i nic CIe nie gryzie a przy tym wyrabiasz sobie systematycznosc ;)

Ale nawet jak nie bedziesz dziennie golil to i tak dosc szybko powinienes sie przyzwyczaic do tego lekkiego gryzienia podczas odrastania wloskow i nie powinno to az tak bardzo Ci przeszkadzac :) ja jakos od 2 miesiecy gole na zero ale nie robie tego codziennie, tylko tak 1-2 razy w tygodniu i juz sie przyzwyczailem w sumie do tego ze czasem gryzie jak odrasta :P ale z poczatku mialem maly problem z krostami teraz jak juz sobie z tym radze to zaczynam sie troche czesciej golic bo jednak fajnie byc zawsze gladziutkim hehe ;)

tomaszek111

Wysłany: Sob 31 Mar, 2007   

witam.ja sobie chcę ogolić SWOJEGO:),ALE MAM WŁOSY NA NOGACH I JUŻ TROSZKE NA BRZUCHU,TZN PONIŻEJ PĘPKA.I MAOJE PYTANIE JEST TAKIE-JAK OGOLE SOBIE PENISA I WOKÓŁ NIEGO WŁOSKI TO BĘDĄ MI SZYBCIEJ ROSŁY WŁOSY NA NOGACH,TU KOŁO JĄDER??Z GORY DZIĘKI ZA ODP.POZDRAWIAM

Georgx4

Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007   

beda rosly tak samo szybko chyba ze kiedys goliles wlosy na nogach

1000maximus
[Usunięty]

Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007   

Kurde, stosujecie jakies polsrodki. Ja poszedlem na laser. Po 2 razach pozostaly pojedyncze wloski. 3 sesja na razie nie potrzebna. Nie jest taki, 400pln za tzw. bikini glebokie, ale warto. Za pierwszym razem troche bylo nieswojo, ale podobno coraz wiecej facetow wnerwiaja ich wlosy i chce sie ich pozbyc.

paulinka 

Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007   

1000maximus napisał/a:
Kurde, stosujecie jakies polsrodki. Ja poszedlem na laser. Po 2 razach pozostaly pojedyncze wloski. 3 sesja na razie nie potrzebna. Nie jest taki, 400pln za tzw. bikini glebokie, ale warto. Za pierwszym razem troche bylo nieswojo, ale podobno coraz wiecej facetow wnerwiaja ich wlosy i chce sie ich pozbyc.

mogłbyts zrobic fotke skura jest chyba idealna po takim zabiegu??
ale niestety nie każdego stac :( :( :(

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

1000maximus
[Usunięty]

Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007   

Glownym powodem byly problem z mieszkami wlosowymi. Antybiotyki pomagaly tylko czasowo. Teraz problem nie istnieje. A zdjecie, coz musze sobie zrobic.

roojek 

Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007   

Miałem z tym tylko raz problem - maszynka była nowa. A ona NIE MOŻE BYĆ NOWA !
Wpierw ogolić ryjka, potem inny sprzęt. I pod pachami - panny naprawdę nei cierpią śmierdzących troglodytów. Po miesiącu wacuś się przyzwyczai i nie trzeba będzie sprawdzać maszynki w boju z jadaczką.
Od roku się nie golę powyżej szyi, aięc siłą rzezcy musiałem stępiac machinkę od początku na wacku. Żadnych skutków ubocznych.

Dla bardzo wrażliwych - dezodorant w kulce firmy AA, wesja po depilacji. Koszt 8 zeta, a higiena full :) i zero chrostek. Kumpel mi doradził, więc przekazzuję dalej, choć sm nei mam potrzeby używać łagodzącego. Ale deo w kulce polecam :)

penis.com.pl
andropenis

Wysłany: Nie 07 Paź, 2007   

Polecam kremy do depilacji. Są skuteczne, włosy odrastają wolniej i sa delikatniejsze więc nie podrazniają. Po dłuższym stosowaniu włosy odrastają coraz wolniej. Używam od dłuższego czasu i jestem zadowolony z efektów.

jamri 

Wysłany: Wto 09 Paź, 2007   

Ja wynalazlem inny sposob. Maszynka do szczyżenia włosów (elektryczna) jakiejs dobrej firmy i problem rozwiazany tylko podczas depilacji trzeba uwazac, zeby zabardzo nie dociskac do skory. Moja palka ogolona na 0 wcale ie piecze anie nie swedzi. Warunek naprawde dobra maszynka musi byc ( uzywam Phil....s) ;)

Odpowiedz do tematu