chce mi sie sikać |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Pon 12 Mar, 2007 chce mi sie sikać |
|
| od jakiegos czasu ciagle chce mi sie sikac, z poczatku myslalem ze to przeziebiony pecherz ale nie przechodzilo. bylem u lekarza to dostalem tabletki, ktore troche pomogly ale nie do konca. po obejrzeniu cewki (zaczerwieniona z malym bomblem) dostalem kolejne tabletki i maść pimacufort. nie pomaga - sikam ok.5 razy dziennie pomocy | |
| |
 |
KZ Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 10 | Wysłany: Pon 12 Mar, 2007 |
|
| Możliwe że powoduje to stan zapalny.Nie określiłeś czy sikanie sprawia Ci ból oraz czy oddajesz mocz partiami lub kroplami.Jeżeli sikasz normalnie to myślę,że wszystko jest ok.- pij dużo niegazowanej wody to dobrze wpływa na pracę nerek i całego układu moczowego. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 12 Mar, 2007 |
|
| to nie boli, sikam "partiami" ale ja to mam juz 4 miesiące! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Georgx4 
Wiek: 37 Dołączył: 30 Sty 2007 Posty: 125 Skąd: Ziema | Wysłany: Pon 12 Mar, 2007 |
|
| Może po prostu idz do innego lekarza moze on Ci przepisze inne leki. | _________________ żyj tak abyś niczego nigdy nie żałował. | |
| |
 |
Noil [Usunięty] | Wysłany: Pon 12 Mar, 2007 |
|
| Może to być zapalenie pęcherza, problemy z prostatą, jak i bardziej błahe przyczyny. Niestety na odległość nie pomożemy. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 12 Mar, 2007 |
|
| SZCZERZE TO SIKANIE 5 RAZY DZIENNIE NIE WYDAJE MI SIE JAKIES NIENORMALNE:
po przebudzeniu
po sniadaniu
po obiedzie
po kolacji
przed snem
to chyba wmiare normalne?? | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
macieks 
Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 31 Skąd: fsadfsdfsd | Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 |
|
| Dobowa ilość moczu wydalanego przez zdrowego człowieka waha się od 600 do 2500 ml. Zależy ona od wielu czynników, m.in. ilości spożytych płynów i temperatury otoczenia, nerwów itp. Więc, głównie zależy od tego ile dziennie pijesz. Człowiek powinien pić mniej więcej 2 - 2,5l dziennie, więc wydalanie moczu 5-6 razy jest całkiem możliwe i nie jest rzeczą dziwną.
Natomiast moczenie się w nocy, jest już niestandardowym zachowaniem, ale spokojnie można wyleczyć. | |
| |
 |
PunX Dołączył: 09 Sty 2007 Posty: 38 | Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 |
|
| przeziebiony pecherz... przed chwila wrocilem od urologa przepisal mi antybiotyki na ten problem... dla CIebie na poczatek proponuje FURAGINUM!!! zapamietaj!! bez recepty sprzedaja | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 21 Mar, 2007 |
|
| bralem furaginum i tabletki urosept ale nie przeszlo | |
| |
 |
|