Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     chce mi sie sikać
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Pon 12 Mar, 2007   chce mi sie sikać

od jakiegos czasu ciagle chce mi sie sikac, z poczatku myslalem ze to przeziebiony pecherz ale nie przechodzilo. bylem u lekarza to dostalem tabletki, ktore troche pomogly ale nie do konca. po obejrzeniu cewki (zaczerwieniona z malym bomblem) dostalem kolejne tabletki i maść pimacufort. nie pomaga - sikam ok.5 razy dziennie pomocy

KZ

Wysłany: Pon 12 Mar, 2007   

Możliwe że powoduje to stan zapalny.Nie określiłeś czy sikanie sprawia Ci ból oraz czy oddajesz mocz partiami lub kroplami.Jeżeli sikasz normalnie to myślę,że wszystko jest ok.- pij dużo niegazowanej wody to dobrze wpływa na pracę nerek i całego układu moczowego.

Gość

to nie boli, sikam "partiami" :) ale ja to mam juz 4 miesiące! :?

penis.com.pl
viamax
Georgx4

Może po prostu idz do innego lekarza moze on Ci przepisze inne leki.

Noil
[Usunięty]

Może to być zapalenie pęcherza, problemy z prostatą, jak i bardziej błahe przyczyny. Niestety na odległość nie pomożemy.

paulinka 

SZCZERZE TO SIKANIE 5 RAZY DZIENNIE NIE WYDAJE MI SIE JAKIES NIENORMALNE:
po przebudzeniu
po sniadaniu
po obiedzie
po kolacji
przed snem

to chyba wmiare normalne??

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

macieks 

Wysłany: Wto 13 Mar, 2007   

Dobowa ilość moczu wydalanego przez zdrowego człowieka waha się od 600 do 2500 ml. Zależy ona od wielu czynników, m.in. ilości spożytych płynów i temperatury otoczenia, nerwów itp. Więc, głównie zależy od tego ile dziennie pijesz. Człowiek powinien pić mniej więcej 2 - 2,5l dziennie, więc wydalanie moczu 5-6 razy jest całkiem możliwe i nie jest rzeczą dziwną.

Natomiast moczenie się w nocy, jest już niestandardowym zachowaniem, ale spokojnie można wyleczyć.

PunX

Wysłany: Wto 20 Mar, 2007   

przeziebiony pecherz... przed chwila wrocilem od urologa przepisal mi antybiotyki na ten problem... dla CIebie na poczatek proponuje FURAGINUM!!! zapamietaj!! bez recepty sprzedaja

Gość

Wysłany: Sro 21 Mar, 2007   

bralem furaginum i tabletki urosept ale nie przeszlo :(

Odpowiedz do tematu