| problem ;/ | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Piotrek5 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 06 Mar, 2007   problem ;/ |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam. Mam stulejke. Dzis bylem u prywatnego urologa i powiedzial ze on nie moze zrobic mi operacji, poniewaz nie jestem pelnioletni i ze moge ja zrobic tylko w panstwowym szpitalu. Czy to wszystko prawda? Czy jest jakis lekarz ktory moze zrobic mi to prywatnie przed ukonczeniem osiemnastki? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | harold mckee   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 07 Mar, 2007 |   
 |                                              | napewno moze, tylko ze musi miec zgode rodzicow, i pewnie z nimi porozmawiac... no ale skoro on tak mowi .. hmmm sam nie wiem .. ale cos czuje ze to wkret |                                              | _________________ zawsze do usług ...
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | pakero 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 |   
 |                                              | Tez mam chyba ten problem...  I nie wiem co robic...  Z tym zabiegiem to tez mysle ze jakiś pic... Nie wydaje mi sie zeby prywatnie to byl jakis problem...   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |