Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z gruczolem krokowym
Autor Wiadomość
lupez 

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007   Problem z gruczolem krokowym

Hej mam pytanie.
Opisalem swoje bronzowe plamki na zoledzi na forum o plamkach i takich tam. Kolega polecil mi masc na grzybice Clotrimazolum. Jednak zanim zaczolem jom uzywac sytuacja sie pogorszyla mialem zwezone ujscie cewki moczowej, zoledzia i moszne calom zaczerwienionom, pieklo i zaczol sie silny bol w kroczu, bolaly mnie cale genitalia. Jestem za granicom i nie mialem jak isc do lekarza. Zaczolem stosowac furaginum i tom masc teraz krocze juz po 4 dniach stosowania tych srodkow przestalo mnie bolec i przestaje tez piec i teraz nie wiem czy mialem jakies zapalenie cewki czy tez pecherza (plamki jeszcze mam i troche zaczerwienien tez ale przynajmniej juz tak nie boli tylko czasami cos odczuwam).

Ale najbardziej mnie martwi czy moglem miec zapalenie jader albo najadrzy i czy moglo mi to tak poprostu szybko przejsc po stosowaniu tych srodkow bez antybiotyku. Bo jak czytam o nieplodnosci i wogule to zaczynam swirowac mam dopiero troche ponad 20 lat.

Dlatego prosze o jakies konkrety bez glupich komentarzy. Jesli ktos wie jak wyglondajom te zapalenia i czy mozliwe jest tak szybkie wyleczenie to niech napisze. Mam jeszcze troche czasu zanim zjade do kraju dlatego wole sie jeszcze troche pobawic niz denerwowac tym.

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu