Dziwny ból |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Czw 01 Mar, 2007 Dziwny ból |
|
| Witam.
Mój problem polega na tym, że gdy w czasie wzwodu ściągam skórkę z penisa to wydaje się ona zbyt mała (nie krótka) mniej więcej w połowie długości i odczuwam ból. Czy możecie coś na to poradzić??? Jeśli trzeba mogę przesłać zdjęcia. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 01 Mar, 2007 |
|
| być może to stulejka ale najlepiej daj zdjecia jest tu troche expertów od tego a najlepiej poprzegladaj tematy o stulejce z fotkami i porównaj czy twój problem wyglada podobnie
oczywiscie najlepszym rozwiazaniem jest wizyta u urologa nawet jeżeli wyjdziesz na przewrażliwionego to tylko dobrze bedzie swiadczyło o Tobie gdyż dbasz o swoje zdrowie a on napewno poradzi Ci co należałoby z tym zrobic czy potrzebny jest jakis zabieg czy operacja życze słusznie podjetej decyzji i w przyszłosci udanego sexu pozdrawiam | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 01 Mar, 2007 |
|
| moze krotkawe wedzidelko ? fotka wiele wyjasni .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|