Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jak Długo wm stoi penis??
Autor Wiadomość
20latek
[Usunięty]

Wysłany: Czw 22 Lut, 2007   Jak Długo wm stoi penis??

Siema jak dlugo wam stoi pens bo mi bardzo dlugo az sobie niezwale

bad ziom 

Wysłany: Sob 24 Lut, 2007   

rano to mi gdzies tak 10 lub 15 minut... wkurza mnie to czasem ;]
a normalnie to az do wytrysku.

Gość

Wysłany: Nie 25 Lut, 2007   

Ee tam mnie to chyba stoii całą noc ,gdy przebudzam sie kilka razy to zawsze stoii,pogłaszcze go i dalej śpię lub przytulę sie do żony.

penis.com.pl
penilarge krem
Gość

Wysłany: Nie 25 Lut, 2007   

jak jestem podniecony to pała czasem tak stoi, że aż zaczyna boleć... wtedy rączka w ruch i po kłopocie:)) a poranna erekcja jest najabrdziej wkurzającą rzeczą pod słońcem... ;/

snapee 

Wysłany: Pon 26 Lut, 2007   

jak tylko pomysle o czyms to mi stoi, zdejmuje majty juz mi stoi, zakladam pizame stoi mi , spie tez stoi ;/ praktycznie cala dobe :/

paulinka 

Wysłany: Pon 26 Lut, 2007   

hypnosis napisał/a:
poranna erekcja jest najabrdziej wkurzającą rzeczą pod słońcem... ;/

to super sprawa jak spi sie we dwoje :lol: co prawda łatwo do szkoły lub pracy sie spuźnic ale jak sie rozbudzic mozna i wprawic w dobry humor :P

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

mateusz_papuga

Wysłany: Pon 12 Mar, 2007   

dokładnie ja mam to samo codziennnie rano nie ma dnia aby nie stał ale cóz to juz sie przyzwyczaił :D

muchomorek 

Heheh... Ja narazie nie mam tego problemu. Od pewnego czasu już nie musze czekać aż opadnie. Ale Wcześniej to codziennie poranny namiocik kołderkowy :)

Georgx4

swego czasu mialem codziennie tzw namiot hehe a teraz to juz coraz rzadziej sie od samego rana daje we znaki

chrisx005

Wysłany: Pon 02 Kwi, 2007   

Jak ktoś już napisał codzień rano namiocik kołderkowy :P Jak się wstanie to ak ze 20 minut xD, w ciągu dnia zależy od sytuacji i okoliczności w jakiej się jest :lol:

Strikerx 

Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007   odp

jw :)

Vassil

Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007   

Mi też codziennie rano stoi penis dopóki się nie odleje czyli około 10 minut. A podczas dnia to tak średnio raz na godzinę, a czasem bez przerwy wtedy się masturbuje i mam z głowy na jakiś czas- na ogół przez jakieś dwie-trzy godziny. A jak ukrywacie to, że wam stoi np. na plaży czy basenie lub tam gdzie to widać???

Gość

Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007   

Mam rano ten sam problem, choć trudno to nazwać problemem, bo gorzejby było gdyby nie stał :(
Czasami mnie to denerwuje, bo chciałbym sie odlać ,a tu nawet nie mogę go wygiąć. Chyba najlepszym lekarstwem jest wtedy masturbacja albo poranny seksik, choć czasami czuje sie dyskomfortowo uprawiając seks i jednocześnie mając parcie na pęcherz. dobrze, że jednak nasze penisy są tak skonstruowane, że nie można nasikać do pochwy, bo to by dopiero sie narobiło :)

Pozdrawiam

penis.com.pl
andropenis
Spoko 

Wysłany: Sob 07 Maj, 2011   

Stoi różnie długo zależy kiedy.
Rano do odlania się. Jak mi sie nie chce wstać to ok. godziny

[ Dodano: Sob 07 Maj, 2011 ]
Vassil napisał/a:
Mi też codziennie rano stoi penis dopóki się nie odleje czyli około 10 minut. A podczas dnia to tak średnio raz na godzinę, a czasem bez przerwy wtedy się masturbuje i mam z głowy na jakiś czas- na ogół przez jakieś dwie-trzy godziny. A jak ukrywacie to, że wam stoi np. na plaży czy basenie lub tam gdzie to widać???

Po co ukrywać. Np. na plaży. Żaden wstyd, a na basenie czy w męskiej szatni nie staje, bo jak? Widok kolesi mnie nie podnieca
Pozdro

Rufus1 

Wysłany: Pon 09 Maj, 2011   

cieszcie się , że stoi oby tak stal , jak najdlużej, uwielbiam mieć dlugą erekcję, zwlaszcza jak kobieta leży obok

Odpowiedz do tematu