Depilacja... |
Autor | Wiadomość |
orzeszek Wiek: 36 Dołączył: 10 Lut 2007 Posty: 24 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 Depilacja... |
|
| Depilacja... No właśnie jak to z tym jest... Chciałbym znać waszą opinię... Najbardziej interesuje mnie opinia kobiet na tym forum. Bo czy podoba Wam się jak penis jest bardzo owłosiony czy wygolony na zero. Bo sam już nie wiem. Ja mam ogolonego na zero.
http://img208.imageshack....dsc00022oc1.jpg
Moja dziewczyna stwierdziła że depilacja to podstawa higieny Chciałbym znać zdanie innych
Jak chcecie to wklejajcie swoje fotki jak depilujecie itp.
Czekam na komentarze | _________________
| |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| dla mnie nie musi byc całkiem wygolony ale nie lubie mocno zarosnietego!! napewno jestem za tym żeby przycinac owłosienie ale nie mam nic do golenia:) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
orzeszek Wiek: 36 Dołączył: 10 Lut 2007 Posty: 24 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| paulinka napisał/a: | dla mnie nie musi byc całkiem wygolony ale nie lubie mocno zarosnietego!! napewno jestem za tym żeby przycinac owłosienie ale nie mam nic do golenia:) |
a co powiesz na mojego ogolonego? | _________________
| |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
babolap Dołączył: 04 Lut 2007 Posty: 24 | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| orzeszek napisał/a: | a co powiesz na mojego ogolonego? |
zapytaj kolego swojej kobiety.. bo mam wrażenie że bardziej chodzi Ci o to żeby się pochwalić nić naprawdę czegoś dowiedzieć.. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| babolap napisał/a: | orzeszek napisał/a: | a co powiesz na mojego ogolonego? |
zapytaj kolego swojej kobiety.. bo mam wrażenie że bardziej chodzi Ci o to żeby się pochwalić nić naprawdę czegoś dowiedzieć.. |
chyba bledna ocena sytuacji :] chlopak poprostu chce sie dowiedziec ;>
otoz ... moim zdaniem jest OK | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
orzeszek Wiek: 36 Dołączył: 10 Lut 2007 Posty: 24 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| babolap napisał/a: | orzeszek napisał/a: | a co powiesz na mojego ogolonego? |
zapytaj kolego swojej kobiety.. bo mam wrażenie że bardziej chodzi Ci o to żeby się pochwalić nić naprawdę czegoś dowiedzieć.. |
chodzilo mi raczej o opinie. Ale tak jest jak sie nie czyta postów i bezmyślnie odpowiada - pisałem już ze mojej dziewczynie sie to podoba | _________________
| |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| orzeszek napisał/a: | paulinka napisał/a: | dla mnie nie musi byc całkiem wygolony ale nie lubie mocno zarosnietego!! napewno jestem za tym żeby przycinac owłosienie ale nie mam nic do golenia:) |
a co powiesz na mojego ogolonego? |
nie za dobrze widac
nie wiem jak wygląda wokoło i jak sie prezentuja jajka i nie wiem czy masz obfite owłoesienie na brzychu i nogach bo to zależy jak sie bedzie prezentował jeżeli chlopak ma dużo włosów i cienych na nogach i brzuszku i klacie to moim zdaniem lepiej wyglada przyciete przystrzyżone a jak ma tak normalnie to ogolony jest git Twój wydaje sie spoko ale słabo widac | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| Paulinka, a Twoim zdaniem jak facet ma ostro owłosione nogi,a klate tylko troche to lepiej aby golił sie "tam"na zero czy tylko przycinał?? | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| zola napisał/a: | Paulinka, a Twoim zdaniem jak facet ma ostro owłosione nogi,a klate tylko troche to lepiej aby golił sie "tam"na zero czy tylko przycinał?? |
musiałabym zobaczyc ja zawsze sama chlopakowi muwilam że ma przyciac albo ogolic
ale mysle że i tak i tak byłoby dobrze | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| Ja musze golić bo moja panna lubi sie bawić moim ogolonym workiem, a ja nie za bardzo lubie golic bo pierwszego dnia trochę swędzi. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
babolap Dołączył: 04 Lut 2007 Posty: 24 | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| orzeszek napisał/a: | pisałem już ze mojej dziewczynie sie to podoba |
hehe... facetem jestes to wiesz jak to jest... ;P jedna kobieta zawsze za mało... chyba ze jestes bi wtedy mój błąd.. | |
| |
 |
mutek 
Wiek: 49 Dołączył: 12 Lut 2007 Posty: 30 Skąd: B-c | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| wiecie to forum jest troche zboczone facet raczej musi mieć zarost? oczywiście jak jest za duży można troche ogolić.. ale jak z takim łysym biegać? przeziębi się biedaczek | _________________ mutek is gutek | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| akurat ci to owlosienie tyle daje co nic | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 |
|
| czy golić na goło ?myśle że lepiej jak nie golić wcale,ale napewno dobrze jest panować nad owłośeniem tak samo na głowie ,pod pachami czy w okolicach intymnych.Opowieści że to nie meskie i natura dała owłosienie to trzeba nie ruszac ,jest bzdurą.Natura dała owłosienie na głowie ,czego golicie wąsy obcinacie włosy na głowie.Chyba że busz w slipach emituje przeciwnikom depilacji duży rozmiar ich klejnotów i to jest jedyny atut dla nie golenia. | |
| |
 |
patelacha Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 50 | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 |
|
| Jak biorę kolesiowi do paszczu to mi włosy przeszkadzają (ale to jest rzadko bo jestem facetem), wole ogolone pipki! (zarośniete też wyliżę, czasami sie jakiegoś włosa łtzw. piździkłaka sie łyknie - trudno) | |
| |
 |
|