POMOCY :/ problem |
Autor | Wiadomość |
misiek1987 Dołączył: 10 Lut 2007 Posty: 3 Skąd: wrocław | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 POMOCY :/ problem |
|
| Witam.
Mam problem nie wiem czy jest to normalne ale mam nadzieje ze tak:/
Ponizej żołędzia ja pociagne skure znajduje sie wokol penisa zolta materia nie wiem czy jest to normalne jest tego dosyc sporo i teoretycznie w niczym to nie przeszkadza tylko ze nie wiem czy nie prowadzi to do jakis konkretnych dolegliwosci. | |
| |
 |
k3 Dołączył: 07 Lut 2007 Posty: 9 Skąd: z Polski | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| doktoratu z medycyny nie mam ale moze wypadalo by go umyc ? i zobaczyc czydalej sie bedzie cos takiego pojawialio wiem tyle ze cos z niczego sie nie bierze wiec albo sam sobie to zrobiles brakiem higieny albo nie mam pojecia | _________________ chał chał miau miau | |
| |
 |
głowacki Dołączył: 09 Lut 2007 Posty: 3 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| wygląda to na mastkę | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
misiek1987 Dołączył: 10 Lut 2007 Posty: 3 Skąd: wrocław | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| Witam
Troszke poczytalem i wszytstko wskazuje ze rozchodzi sie o ta mastke tylko ze wyczytalem ze jest to maz koloru jasno zoltego i przyznam ze przybiera taki kolor czasami np. po masturbacji. Normalnie wyglada to jak takie zolte grudki. Podczas mycia mozna to usunac. Z tego juz pare osob mialo z tym problem i uspokajali, tylko ze teraz nie wiem czy jak widac mastke to znaczy ze jest problem ze stulejka?? Bo mi sie wydawalo ze jest wszystko oks. | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| Witam,
na początek proponuję udać się do apteki po mydło bakteriobójcze (np. Protex) i myć nim penisa trzy razy dziennie. Nadmiar mastki może prowadzić do stanu zapalnego. Pozdrawiam. | |
| |
 |
misiek1987 Dołączył: 10 Lut 2007 Posty: 3 Skąd: wrocław | Wysłany: Nie 18 Lut, 2007 |
|
| Witam teraz mam kolejne pytanie w jaki sposob mozna pozbyc sie stanu zapalnego . Udalo mi sie oczyscic z mastki praktycznie calkiem zaczalem uzywac mydla protex, ale dopiero dzisiaj. Wydjae mi sie ze jednak doprowadzilem do stanu zapalnego poniewaz czuje lekki bol teraz sobie zdaje sprawe ze juz mialem taki problem kiedys i po jakims czasie po prostu przechodzilo.
dzieki za odp. | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 |
|
| Mocz w rumianku..czy tam oklady naet mozesz robic...no ale najlepiej to do lekarza sie udaj. | |
| |
 |
patelacha Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 50 | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 |
|
| Mocz w mleku i myj si palancie!
[ Dodano: Pon 19 Lut, 2007 ]
Zrób se sam laske - jak zassiesz trochę tego syfu to zaczniesz się myć!
[ Dodano: Sro 21 Lut, 2007 ]
Uważaj bo może ci pała odpaść, a wtedy zostaniesz eunuchem z jajami... a było się myć... to by wystarczyło MYCIE! Co za fleje są na tym świecie i jeszcze do tego się nie wstydzą o tym mówić... Obrzydlistwo, tfu! Chyba se pawia puszczę! Ło matko kozłoska! Przeciez na tym forum sa tez laski, i co one se pomyślą, ło matko kozloska! | |
| |
 |
|