Wiek inicjacji:) |
Autor | Wiadomość |
Szejk Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 17 | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 Wiek inicjacji:) |
|
| Chcę odkurzyć trochę stary temat i znać wasze zdanie.
Czy będąc prawiczkiem w wieku 19 lat to jest duży obciach bo z takimi opiniami też się spotkałem.Czy taka osoba powinna zacząć się martwić i szukać jak najszybciej partnerki by zmienić taką sytuacje.Jaka jest w ogóle granica wieku do której powinno to się mieć za sobą?? | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 |
|
| nigdy nie było, nie ma i nie będzie wieku w którym powinno się zacząć wspóóżycie...
a opinie innych powinieneś skrzętnie i głęboko schować tam gdzie słońce nie dochodzi... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | nigdy nie było, nie ma i nie będzie wieku w którym powinno się zacząć wspóóżycie...
a opinie innych powinieneś skrzętnie i głęboko schować tam gdzie słońce nie dochodzi... |
potwierdzam w zupelnosci... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 |
|
| to zależy od dojżałosci psyhicznej, fizycznej, od potrze,b od osobowosci, charakteru i od tego czy ma sie kogos i czy jest sie gotowym na ewentualna ciaże bo tego nigdy nie można wykluczyc!!!
moim zdaniem to nie obciach a prawiczek czesto są łakomym kąskiem:P | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 |
|
| dla kogos takiego jak Ty ? lubisz prawiczki ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 |
|
| ja lubię prawdziwki... i maślaki | |
| |
 |
harold mckee 
|
| heheheheeheh :D:D:D a co rozumiesz przez maslaka ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 |
|
| harold mckee napisał/a: | dla kogos takiego jak Ty ? lubisz prawiczki ? |
mialam tylko jednego ale było super
z takim to chociaż małe ryzyko choroby:P
pozatym to słodkie jak sie chlopak denerwuje prawiczki nawet fajnie całuja albo sie zachowuja jak sie ich kokietuje:P
ja chyba lubie taki niedoostepne i nowe towarki:P | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
babolap Dołączył: 04 Lut 2007 Posty: 24 | Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | nigdy nie było, nie ma i nie będzie wieku w którym powinno się zacząć wspóóżycie...
a opinie innych powinieneś skrzętnie i głęboko schować tam gdzie słońce nie dochodzi... |
również potwierdzam... poza tym czasy się zmieniają teraz dziewice są w cenie..:] oczywiście nie jest to reguła ale wiele kobiet i wielu mężczyzn wcale nie zaczyna współżycia w jakimś przerażającym wieku 15 czy 16 stu lat ale właśnie po 20... i tak być powinno wg mnie... | |
| |
 |
|