problem "wytrysk po ..bardzo krotkim czasie" ...po |
Autor | Wiadomość |
mietek26 Dołączył: 30 Sty 2007 Posty: 2 | Wysłany: Wto 30 Sty, 2007 problem "wytrysk po ..bardzo krotkim czasie" ...po |
|
| Witam!
Jestem po hmm długim celibacie ... Poznałem dziewczynę ...z którą chce zacząć współżyć ale ..
Mam problem. Podczas intymnych penetracji ciała "dotykanie penisa dłonią" dochodzę po około 20 s do wytrysku.. Jak ja mam sie z nią kochac jak juz "kończę" zanim zaczęłem...
Wiem ze to problem wielu osób dlatego chce sie zapytać czy są jakieś zaznaczam skuteczne, przetestowane kremy,spraye,tabletki które opóżnia choć o 5 minut ... Bardzo szybko się podniecam gdy ona to robi ...
Proszę więc o pomoc do do środków opóźniających wytrysk ... | |
| |
 |
budnis 
Wiek: 45 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Wto 30 Sty, 2007 |
|
| nie masz sie co martwic. im wiecej bedziesz "trenował", tym "treningi" dłuższe | |
| |
 |
mietek26 Dołączył: 30 Sty 2007 Posty: 2 | Wysłany: Sro 31 Sty, 2007 hmmmmm |
|
| znalazłem gdzies w internecie ze durex perfomance pomagają przedłużyć stosunek ...poszedłem dalej i znalazłem skład chemiczny który powoduje takie coś ... jest to środek miejscowo znieczulający... który jest także w żelu miejscowo znieczulającym na ból zębów ... Bobodent który można kupić za grosze w aptece ... nie jest szkodliwy "chyba" bo mogą go stosować nawet dzieci.. od razu mi się nasunął pomysł wiadomo jaki ...
Ktoś próbował z czymś takim ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
patelacha Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 50 | Wysłany: Sro 31 Sty, 2007 |
|
| Wydaje mo się że za mało masturbacji, musisz więcej wydalić spermy i będzie po kłopocie... też tak miałem i czasami jak był fajna laska to musiałem dziennie z 5 razy jak to sie mówi "gruche wytrzepać"... potem mogłem bez problemu no wiesz co... pozdrawiam | |
| |
 |
rafik44 Dołączył: 29 Gru 2006 Posty: 1 Skąd: gdansk | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| wiesz co ja mam taki sam problem i chodzi o to ze nie m,ialem zadnego celibatu dluzszego . do kogo mam sie z tym zglosic ? i czy cos moge z tym zrobic ? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 |
|
| Jesteś podniecony nową znajomością i wiadomo, że chcesz wypaść z jak najlepszej strony, oczywiście chcesz by seks z dziewczyną trwał jak najdłużej. Początki zawsze bywają trudne . Pewnie po jakimś czasie to minie. Jeżeli nie chcesz za szybko dojść to polecam albo prezerwatywy durex performance, albo gumki które ja używałem w ostro napalonych sytuacjach, a mianowicie gumki niemieckie firmy AMORE. są w złotym opakowaniu, a najłatwiej jest je kupic w sex shopach, bo w aptece raczej nie dostaniesz. Mają ten sam żel znieczulający co durexy( ale jest go o wiele więcej). J jak po raz pierwszy uprawiałem seks z moją dziewczyną to ona miała dwa orgazmy, a mi nie udało mi się spuścić. Za bardzo mnie znieczuliło:) Zamiast gumek firma AMORE produkuje też takie znieczulacze w spreyu. Psika się areozolem na wiązadełko z 5 minut przed stosunkiem, ale nie można przesadzić, bo mój kumpel myśląc, że czym więcej tym lepiej, to za dużo popsikał i nie mógł dojść przez dwa dni. Stawał mu normalnie, ale do orgazmu mu było daleko....
Miłego i długiego bzykanka życzę Ja osobiście polecam gumki AMORE
Pozdro | |
| |
 |
regy Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 11 | Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 |
|
| Witam mam podobny problem... mam 16 lat i mam problem z tym ze szybko ( wg. mnie za szybko dochodze...) owszem zdazalo sie kilka razy gdy sie kochalem z moja dziewczyna ze robilem to nawet ok. godziny ale teraz u mnie to zadkość. w trakcie ostatnich kilku moich stosunków z dziewczyną dochodziłem po ok. 3,4 minutach :( zdażyło mi sie nawet dojść po ok. 30 sekundach !!:(:(
A najdziwniejsze jest to że gdy sie masturbuje albo moja dziewczyna ze tak powiem mi wali to potrafie wytrzymać dłużej ok 20 minut ale jak sie kochamy to ledwo zaczynam i już kończe
POMOCY !!!! | |
| |
 |
caras 
Wiek: 37 Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 65 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 |
|
| tez to czasami mam ...
wtedy robie przerw .. i dalej sie kocham .. i tak znowu przerwa i...i....
az uznamy ze czas konczyc | _________________ Liczy sie jakość a nie moc | |
| |
 |
ogi Dołączył: 08 Wrz 2005 Posty: 1 Skąd: dolnośląskie | Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 |
|
| Moja dziewczyna lubi na bardzo bardzo ostro a ja nie daje rady bo przy ostrym sexie zaraz kończe a jak przerwę to ON staje sie zaraz miętki i ona go nie czuje przeważnie gdy już dochodzi ja kończę przed nią kilkanaście sekund przez to wszystko tak bardzo chcę jej zrobić dobrze że w końcu mi czasami nie staje a to pogłębia tylko mojego doła. Z innymi kobietami tego nie miałem mogłem długo i ostro a teraz niewiem o co chodzi. Trochę mi opowiadała jak to było z jej ostatnim jaki to był dobry mógł przez godzinę naprawde ostro walić i nic a ja cały czas chcę mu dorównać i przez to wogóle mi nie wychodzi co mam zrobić aby uwolnić się od tego i kochać się z Nią tak jak z innymi ps. jestem z nią już rok | |
| |
 |
kokosek88 [Usunięty] | Wysłany: Sob 28 Kwi, 2007 |
|
| zjedz kilo marchewek i potem grucha do rana! | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007 |
|
| ogi napisał/a: | Moja dziewczyna lubi na bardzo bardzo ostro a ja nie daje rady bo przy ostrym sexie zaraz kończe a jak przerwę to ON staje sie zaraz miętki i ona go nie czuje przeważnie gdy już dochodzi ja kończę przed nią kilkanaście sekund przez to wszystko tak bardzo chcę jej zrobić dobrze że w końcu mi czasami nie staje a to pogłębia tylko mojego doła. Z innymi kobietami tego nie miałem mogłem długo i ostro a teraz niewiem o co chodzi. Trochę mi opowiadała jak to było z jej ostatnim jaki to był dobry mógł przez godzinę naprawde ostro walić i nic a ja cały czas chcę mu dorównać i przez to wogóle mi nie wychodzi co mam zrobić aby uwolnić się od tego i kochać się z Nią tak jak z innymi ps. jestem z nią już rok |
sa specjalne żele które znieczulaja troche członka przez co możesz dłużej a tak bardziej nie zauważalnie to wypij z 3 szklaneczki wina albo wermuta przed stosunkiem tak żebys nie był pijany ale powinno to przedłużyc troche stosunek pozatym uzycie gumy to może przedłużyc ktos polecał gumy z sexschopy amor mi sie wydaje ale pewna nie jestem wiem że miały środek znieczulajacy dzieki czemu można przedłużyc stosunek miłej zabawy :P:P | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
ŁukaszDG Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 1 | Wysłany: Sro 02 Maj, 2007 |
|
| Czesc Wam wszystkim Mam pytanie .Po zwaleniu sobie czy po stosunku To penis zaczyna mi podrygowac przez jakies 2 min Czy to jest normalne ?? | |
| |
 |
Wiktor222 Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 20 | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| Ja tez mam takie jakies dziwne stosunki dochodze czasem w minute a czasem w 5 nie kochalem sie jeszcze dluzej niz 10 minut, a podobno im czesciej sie masturbuje czlowiek tym krótsze stosunki czy to prawda? i jeszcze slyszalem ze przed stosunkeim jak sie raz dojdzie to potem trwa dluzej nie wiem nie testowalem, prosze o opinie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
grzesiek_19 Wiek: 37 Dołączył: 12 Wrz 2006 Posty: 49 Skąd: wawa | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| raz moja pobawiła się przed potem odpoczeliśmy i potem było nornalnie | |
| |
 |
nowy Dołączył: 08 Lut 2007 Posty: 3 | Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 |
|
| [ Dodano: Nie 06 Maj, 2007 ]
zoloft tylko zoloft[sertrelina 50 mg]jeden lek najlepszy,1 tabletka 3 godz.przed seksem.
czytać ulotke uwaznie.zakaz jazde i alkoholu.po prosto super.min 20 minut.a reszta zalezy od ciebie.zyczy dobrego seksu.[na recepte] | | |
| |
 |
|