problem |
Autor | Wiadomość |
Wasil210 Dołączył: 31 Gru 2006 Posty: 6 Skąd: vvv | Wysłany: Nie 28 Sty, 2007 problem |
|
| mam duzego, kutasa........... | |
| |
 |
dick.ens Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 67 | Wysłany: Nie 28 Sty, 2007 |
|
| codziennie wkladaj do kubka z lodowata woda, trzymac przez 5 min. Kuracja taka przez 3 mies, 3x dziennie i powinno pomoc | |
| |
 |
k3 Dołączył: 07 Lut 2007 Posty: 9 Skąd: z Polski | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 |
|
| Moze zeby nie zakladac nowego tematu wpisze sie tu bo to faktycznie probel. mianowicie czytalem w madrej ksiazce ze masturbacje to zlo a co za tym idzie zly wplyw na dalsze zycie seksualne, czesto sie masturbuje i czy moze to miec jakies negatywne skutki w przyszlosci ?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 |
|
| k3 napisał/a: | Moze zeby nie zakladac nowego tematu wpisze sie tu bo to faktycznie probel. mianowicie czytalem w madrej ksiazce ze masturbacje to zlo a co za tym idzie zly wplyw na dalsze zycie seksualne, czesto sie masturbuje i czy moze to miec jakies negatywne skutki w przyszlosci ?? |
Nieprawda, bzdura. Wg mnie nawet raz na jakiś czas jest to wskazane Co to za książka? Daj jakiś cytat z tymi bredniami. Albo nie... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 |
|
| ZŁY SKUTEK MOŻE BYC TAKI ŻE SIE UZALEŻNISZ BEDZIESZ TO ROBIŁ WIECEJ I NIE BEDZIESZ UMIAŁ MYSLEC O NICZYM INNYM I NIE BEDZIESZ UMIAŁ BEZ TEGO ŻYC-W SENSIE NIE WYTRZYMAM JAK SOBIE NIE ZWALE:p ALE TAK TO WYDAJE MI SIE TO NORMALNA RZECZA:p | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
babolap Dołączył: 04 Lut 2007 Posty: 24 | Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 |
|
| paulinka napisał/a: | ZŁY SKUTEK MOŻE BYC TAKI ŻE SIE UZALEŻNISZ BEDZIESZ TO ROBIŁ WIECEJ I NIE BEDZIESZ UMIAŁ MYSLEC O NICZYM INNYM I NIE BEDZIESZ UMIAŁ BEZ TEGO ŻYC-W SENSIE NIE WYTRZYMAM JAK SOBIE NIE ZWALE:p ALE TAK TO WYDAJE MI SIE TO NORMALNA RZECZA:p |
ehhh... nie ma co gościa napominać szukaj kobiety kolego jak Cię stać...;p a nie będziesz freda marszczył... | |
| |
 |
k3 Dołączył: 07 Lut 2007 Posty: 9 Skąd: z Polski | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| no mam juz jedna na oku wszystko idzie w dobrym kierunku ale sie kurcze boje ze sie nie spelnie ''zyciowo'' przy niej czyli ja zawiode jak juz pisalem innego posta, wszystko jest ok jak nie ma stosunku a jak ma dojsc do stosunku nagle penis klapa wiotczeje i po zabawie w tym tkwi problem dlatego sie pytalem czy masturbacja jest zla na takie rzeczy a moze cos nie tak ze stresem sam juz nie wiem. | |
| |
 |
|