chmnn |
Autor | Wiadomość |
m_@ Dołączył: 24 Sty 2007 Posty: 4 | Wysłany: Sro 24 Sty, 2007 chmnn |
|
| nie wiem czy to odpowiedni dzial... no ale napisze tu ;]
mam do was pytanie :]
takie nie wiem tendencyjne - czemu calemu
swiatu zalezy tak bardzo na seksie ? :]
przeciez mozna sobie samemu "pomoc" ;]
a druga sprawa ;] jak to np z wami jest - co lubicie
bardziej, masturbacje czy seks ? bo ja osobiscie
wole masturbacje, a za seksem nie przepadam - i dziwie sie wszystkim
wlasnie facetom, ze tak sie strasznie, nie wiem, jaraja na widok
jakiejs ladnej dziewczyny, i chca ja tylko "przeleciec" nie zalezy im
na czyms innym ;]
noi pytanie tez do kobiet - co wy o tym sadzicie ?
kiedys myslalem ze to tylko faceci
sa jacy sa, dopoki nie poznalem strasznie
zboczonej (nimfomanki) kobity =)
no - czekam na odpowiedzi | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 25 Sty, 2007 |
|
| moim zdaniem nie da sie porównac masturbacji do sexu!!!!
dla mnie to całkiem co innego!!!
lubie i to i to ale nie umniem tego porównac obiue rzeczy sa mi potrzebne!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 25 Sty, 2007 odp |
|
| No pewnie seks a masturbacja nie ma porównania. Masturbacja to zaspokajanie siebie. A co do seksu i ludzi którym zależy tylko na nim - to było od zawsze jest i będzie i raczej się to nigdy nie zmieni. Tak samo jest z innymi rzeczami. | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
m_@ Dołączył: 24 Sty 2007 Posty: 4 | Wysłany: Pią 26 Sty, 2007 |
|
| paulinka napisał/a: | moim zdaniem nie da sie porównac masturbacji do sexu!!!!
dla mnie to całkiem co innego!!!
lubie i to i to ale nie umniem tego porównac obiue rzeczy sa mi potrzebne!!! |
no widzisz a ja nie widze w tym roznicy ;]
i dlatego sie wlasnie zastanawiam dlaczego ludzie tak do tego
daza ;][b] | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 26 Sty, 2007 |
|
| Moim zdaniem sex jest przereklamowany. Nawet jeśli jest przyjemniejszy od masturbacji to minimalnie, niesie za to ze sobą wiele zagrożeń. Dlatego nie warto, moim zdaniem, uganiać się za sexem
Co innego natomiast jeśli posiada się kogoś bliskiego, wtedy nawet nie tyle sam sex, a poczucie bliskości jest miłe. | |
| |
 |
apollo11 
|
| ...masturbacja chyba wzięła górę
Ile masz lat skoro zaczynasz zadawać takie pytania, i jak często się masturbujesz? (może to tylko uzależnienie!!!) | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 26 Sty, 2007 |
|
| adadverts napisał/a: |
Co innego natomiast jeśli posiada się kogoś bliskiego, wtedy nawet nie tyle sam sex, a poczucie bliskości jest miłe. |
zgadzam się | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
m_@ Dołączył: 24 Sty 2007 Posty: 4 | Wysłany: Sob 27 Sty, 2007 |
|
| apollo11 napisał/a: | ...masturbacja chyba wzięła górę
Ile masz lat skoro zaczynasz zadawać takie pytania, i jak często się masturbujesz? (może to tylko uzależnienie!!!) |
chmnn no nie jestem nie wiem 15-letnim dzieciakiem =)
i nie zaczalem sie "dopiero" masturbowac =P
no uzaleznienie fakt, ale to mozna wlasciwie inaczej tlumaczyc.
po co meczyc sie tym dziwnym uczuciem (sami wiecie o co chodzi - jesli nie robicie tego np kilka dni), skoro mozna dac se raz i miec spokoj =) | |
| |
 |
apollo11 
|
| "...każdy jest kowalem swojego losu..."
Po głębszym zastanowieniu moge przyznać ci rację - coś w tym jest.
Jeśli jesteś zadowolony z tego co robisz - to ja też jestem zadowolony z tego że ty jesteś zadowolony
Podejrzewam że ludzie o spokojnym charakterze myślą i mogą robić podobnie - wykluczam słuchaczy radia "M" i młodzież wszechpolską.
Czy możesz określić siebie jako introwertyk(a) lub flegmatyk(a) - dla ciekawości... - świat chce wiedzieć! | |
| |
 |
|