| Masaż tao | | Autor | Wiadomość | czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 181 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 28 Sty, 2026 Masaż tao |
|
| | Mam pytanie czy uczestniczył ktoś z was (faceci) w masażu tao? Jak to wygląda, wrażenia itd. Znalazłem w pewnym mieście gabinet masażu, ktory wykonuje masaż tao. | | | |  | krisu2908 Dołączył: 29 Maj 2022 Posty: 44 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sro 28 Sty, 2026 |
|
| | Ja byłem 2 razy . Raz robił mi go kolega amator, to był to raczej zwykły masaż z tym , że obaj byliśmy nago , bardzo przyjemny . relaksująca muzyka , zapachy, masowanie jedego ciała drugim . Drugi raz byłem u profesjonalisty trwało to ok. 2 godziny . najpierw chwila rozmowy, ustalenie granic jak daleko masażysta może się posunąć- chodzi o dotyk i czy jest zgoda na nagość obu stron . pożniej było kilka ćwiczeń odeechowych będąc w objęciach masażysty . i póżniej był masaż właściwy podczas którego trzeba było oddychać wg wcześniejszych ustaleń co nie pozwalało mi się zrelaksować . dopiero jak zacząłem oddychać po swojemu , to odpłynąłem. po masażu nie miałem siły wstać , może dlatego , że leżałem w jednej pozycji przez 1,5 godziny. masaż był wieczorem , więc pojechałem do domu i poszedłem spać . na drugi dzień miałem ogromny ból głowy. Więcej się na taki masaż nie wybrałem ( ze względu na cenę - 800zł , nie wiem czy ból głowy miał związek z masażem , ale też mnie zniechęcił), ale żeby zauważyć efekty to trzeba by było conajmniej kilku sesji. | | | |  | betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 411 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 29 Sty, 2026 |
|
| | bardzo pobudzajaco dziala naciskania dwoma kciukami na miejsce okolo 7 cm powyzej pupy,jak ktos lezy na brzuchu widac takie zaglebienie-najlepiej jest chwycic partnera\partnerke obiema rekami i kciukami uciskac to miejsce-tylko nie delikatne ale z odrobina sily-oczywiscie nie tak zeby przekrecic kregoslup;p | | | |  | | penis.com.pl | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|