Bokserki i ich wypelnienie |
Autor | Wiadomość |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pon 22 Wrz, 2025 Bokserki i ich wypelnienie |
|
| Cześć.
Zdarzyło się wam, że gdy jesteście w np szatni po pracy lub w przebieralni (podobnym miejscu) patrzycie na bokserki mezczyzn obok? Niektórzy mają wypełnienie bokserek większe, a niektórzy mniejsze. Z drugiej strony, kiedy zdejmą bokserki całkiem to nie wydaje się, żeby mieli sprzęt większych rozmiarów.
Jak myślicie? Trzeba jakoś układać swój sprzęt w bokserkach żeby wypełnienie w bokserkach wyglądało na większe? Jak Wy to robocie? Jak Wy układacie swoj sprzęt?
Pozdro | _________________ men | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 148 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 24 Wrz, 2025 |
|
| Ogólnie dużo tutaj zależy od tego jakie bokserki masz na sobie. Bo jeśli są obcisłe to od razu fiut wygląda na większy.
Jak luźne to nic się nie odznacza. | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 345 Skąd: Zabrze | Wysłany: Czw 25 Wrz, 2025 |
|
| Zwykle nosze skierowanego w dół jak mam na sobie bokserki, jeśli slipy, choc coraz rzadziej ostatnio, to troche jednak w lewo... Czy się odznacza? Trochę tak aczkolwiek bardziej jak jest w nogawce | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Czw 25 Wrz, 2025 |
|
| Ale ja mówię tu np. o sytuacji, w których np kumpel nosi zwykle bokserki przylegające (ale nie za obscisle).
Miałem sytuacje, w której kolega stojac w samych bokserkach w szatni obok miał naprawdę pokaźna zawartość tych bokserek. Kiedy jednak je zdjął całkiem okazało sie, ze sprzęt w stanie spoczynku miał nawet mniejszy od mojego. Był dodatkowo wygolony, wiec ciekawe skąd taki wyglad w bokserkach i bez nich.
Mieliście podobne sytuację? | _________________ men | |
| |
 |
nexttt92 [Usunięty] | Wysłany: Czw 25 Wrz, 2025 |
|
| Myślę, że kwestia materiału i ułożenia sprzętu | |
| |
 |
potrzebny Wiek: 29 Dołączył: 19 Lip 2018 Posty: 134 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 25 Wrz, 2025 |
|
| Ja widzę po sobie że to kwestia wielu czynników - nie tylko rozmiar członka, ale też rozmiar jąder, ewentualnego podkurczenia albo rozluźnienia moszny itp. Sam po sobie widzę że "sprzęt" najbardziej mi sie odznacza jak mam na sobie luźne bokserki i na tym dopasowane spodnie. Wtedy moje jajka i siur mają luz w gaciach i mogą sie swobodnie wić, ale wszystko podkreślają dopasowane spodnie. Ot... takie moje obserwacje 😊 | |
| |
 |
nexttt92 [Usunięty] | Wysłany: Czw 25 Wrz, 2025 |
|
| Też prawda, jaka grają rolę | |
| |
 |
maurito Wiek: 35 Dołączył: 25 Sty 2011 Posty: 40 Skąd: Krakow | Wysłany: Pią 26 Wrz, 2025 bielizna |
|
| Najbardziej to podkreslaja slipy te ktore sa bardziej z przodu wyciete bo wszystko skupiaja w calosc | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 251 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 27 Wrz, 2025 Re: bielizna |
|
| maurito napisał/a: | Najbardziej to podkreslaja slipy te ktore sa bardziej z przodu wyciete bo wszystko skupiaja w calosc |
Najbardziej to podkreśla brak bielizny
http://www.penis.com.pl/f...=20179&start=56 | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 496 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 01 Paź, 2025 Re: bielizna |
|
| gotb napisał/a: | maurito napisał/a: | Najbardziej to podkreslaja slipy te ktore sa bardziej z przodu wyciete bo wszystko skupiaja w calosc |
Najbardziej to podkreśla brak bielizny
http://www.penis.com.pl/f...=20179&start=56 |
No w tym wątku to zdecydowanie Przykuwa wzrok, trzeba przyznać | |
| |
 |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Sro 01 Paź, 2025 |
|
| Te spodnie to już zdecydowanie.
Ale ja miałem tu na myśli tylko i wyłącznie bokserki. Wiadomo, że jak ubiorę za małe slipy lub bokserki, to wszystko będzie wyglądało na za duze. Ale w sytuacji, kiedy kolega miał ewidentnie bokserki takie pol luźne, pół obcisłe, to stojąc przede mną w samych bokserkach to wydawał się dobrze obdarzony, a po ich zdjęciu to już raczej średniak z mniejszej półki. Bardzo mnie to zdziwiło.
Ogólnie w bokserkach prezentował się całkiem nieźle, a po ich zdjęciu jakoś tak te wrazenie zrobiło sie mniejsze. Rozumiem, ze pewnie stojąc w pełnej gotowosci prezentuje sie znacznie lepiej, ale tego juz nie mogłem ocenic. | _________________ men | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 186 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 05 Paź, 2025 |
|
| Cześć
Jeśli chodzi o to jak penis odznacza się w bokserkach to raczej nie jest to kwestia układania penisa jedni mogą mieć trochę większego penisa w spoczynku ale to nie robi aż tak wielkiej różnicy jeśli chodzi o tą sytuację bardziej w tej kwestii różnicę nie robi penis który jest w spoczynku a moszna I jądra które właśnie wypełniają przód a pisze o tym dlatego ze tak to wygląda w moim przypadku nie twierdzę że każdy tak ma ale u mnie tak to właśnie jest | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 251 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 07 Paź, 2025 |
|
| Dużo zależy od kroju bokserek. Mogą być z przodu płaskie lub z jakąś "kieszonką", której kształt wpływa na to, jak się wszystko wewnątrz układa i jak to wygląda z zewnątrz. Dawno temu kupiłem kilka sztuk bielizny i kąpielówek od N2N, mają serię "uwypuklającą", np. takie coś:
https://n2nbodywear.com/products/xg26-xtreme-gym-pouch-trunk-1
(nie, nie reklmuję, nie mam prowizji, link dla ilustracji) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 675 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 08 Paź, 2025 |
|
| Niczego nie ma w linku. Możesz dać jeszcze raz? | |
| |
 |