Męska toaleta czy zerkacie na inne penisy? |
Autor | Wiadomość |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 579 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 12 Wrz, 2025 Męska toaleta czy zerkacie na inne penisy? |
|
| Koledzy, czy podczas załatwiania swojej potrzeby przy pisuarze w męskiej toalecie zdarzyło się Wam rzucić okiem na interes faceta stojącego obok?? Oczywiście bez podtekstów seksualnych, tylko tak z czystej ciekawości... jakiego ma, czy jest większy niż mój itd. Ja przyznam się szczerze, że nigdy się nie odważyłem ale miałem kilka razy taką chęć. Po prostu boję się, ponieważ może to zostać źle odebrane, dlatego wolę tępo patrzeć się w scianę | |
| |
 |
Fotograf01 Dołączył: 16 Maj 2021 Posty: 30 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pią 12 Wrz, 2025 |
|
| Mi się czasem zdarza a czasem nie potrafię się odważyć kiedyś miałem taką sytuację gdzie sikał koło mnie fajny chłopak którego znam z widzenia wiedziałem że jest bi a nie miałem odwagi zerknąć bo wiedziałem że za kilka dni spotkamy się na imprezie | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 672 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 15 Wrz, 2025 |
|
| A po co mi wiedzieć, jaki rozmiar ma facet, którego pierwszy i pewnie ostatni raz widziałem w życiu? Taka wiedza nie jest mi do szczęścia potrzebna | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|