Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     DEPILACJA MESKA TAM NA DOLE
Autor Wiadomość
seba2000 

Wysłany: Sro 15 Sty, 2025   DEPILACJA MESKA TAM NA DOLE

Macie jakieś ciekawe sposoby jak skutecznie, szybko i łatwo depilować odbyt oraz jajka. (oprócz laserowej)
Ps.Jako pływak bardzo często depiluje całe ciało. Jest to pomocne w osiąganiu lepszych wyników, jako że usunięcie zbędnego owłosienia zmniejsza opór wody na ciało. Wiec jakieś głupie komentarze sobie darować Panowie. Czekam na wasze sposoby, kto wie może będzie lepszy niż mój.

juansto 

Wysłany: Sro 15 Sty, 2025   

seba2000 napisał/a:
Macie jakieś ciekawe sposoby jak skutecznie, szybko i łatwo depilować odbyt oraz jajka. (oprócz laserowej)
Ps.Jako pływak bardzo często depiluje całe ciało. Jest to pomocne w osiąganiu lepszych wyników, jako że usunięcie zbędnego owłosienia zmniejsza opór wody na ciało. Wiec jakieś głupie komentarze sobie darować Panowie. Czekam na wasze sposoby, kto wie może będzie lepszy niż mój.

Tutaj bardzo wiele osób się depiluje, tak więc nie musisz się obawiać jakichkolwiek komentarzy. Serio jednak depilacja jest konieczna w pływaniu i daje jakieś lepsze rezultaty?

Jesli chodzi o mnie to polecam kupno depilatora laserowego ipl, ogólnie musisz go używać raz na 3 tygodnie ale nie jest to bolesne i są rezultaty. Ja mam od Phillipsa - Lumea. Na początku stosujesz co 2 tygodnie, pierwsze efekty zobaczysz po 2 miesiącach czyli po 4 sesjach. Ja pozbyłem się owłosienia całkowicie po około kilku miesiącach.

seba2000 

Wysłany: Sro 15 Sty, 2025   

Jakieś kremy stosujesz do depilacji czy na sucho ?

zdecydowanie pływając bez owłosienia pokonujesz opór wody. czujesz lepiej wodę, przez co hydrodynamika jest silniejsza Ale zdecydowanie kluczem jest tez higiena i komfort pływaka. Wiadomo ze wygląd estetyczny tez jest ważny. I są ziomki na basenie co maja tak Tylek wygolony ze się zastanawiam jakich metod używają.

penis.com.pl
bathmate
maurito 

Wysłany: Pią 17 Sty, 2025   Depilacja

fajny krem do depilacjii to Veet lub Bielenda Vanity

Ancymon 

Wysłany: Sob 18 Sty, 2025   

seba2000 napisał/a:
zdecydowanie pływając bez owłosienia pokonujesz opór wody. czujesz lepiej wodę, przez co hydrodynamika jest silniejsza Ale zdecydowanie kluczem jest tez higiena i komfort pływaka. Wiadomo ze wygląd estetyczny tez jest ważny. I są ziomki na basenie co maja tak Tylek wygolony ze się zastanawiam jakich metod używają.

Również spytam z ciekawości: golenie tych dwóch konkretnych miejsc też ma znaczenie w sensie technicznym?

seba2000 napisał/a:
I są ziomki na basenie co maja tak Tylek wygolony ze się zastanawiam jakich metod używają.

Może po prostu zapytaj?

seba2000 

Wysłany: Sob 18 Sty, 2025   

Tak, pływak często pływa w slipach gdzie pół pośladków mu widać, a kroczę jest bardzo dopasowane. Depilacja pływaka jest nazywana „skórą rekina” to taka naturalna powierzchnia, była skora ciała była gładka. Służy to, żeby plywak przecinał wodę z minimalnym oporem. Więc golenie nawet jajek ma znaczenie. Dobry pływak, który zdobywa medale uwierz nie ma żadnego włosa na ciele. Na basenach bardzo szybko możemy odróżnić amatora od zawodowca.

Jeśli chodzi o pytanie obcych jakich sposób używają na depilacje pośladków. Nie wyobrażam sobie abym podszedł do człowieka i zapytać się podczas gdy bierze kąpiel. Za bardzo mnie by to krępowało. Wziął by mnie za głupiego haha

Czerwikss 

Wysłany: Pon 20 Sty, 2025   

seba2000 napisał/a:
Jakieś kremy stosujesz do depilacji czy na sucho ?

No tym depilatorem ipl to na sucho się depiluje. Obejrzyj sobie filmik

Siwy1945 

Wysłany: Wto 21 Sty, 2025   Re: DEPILACJA MESKA TAM NA DOLE

seba2000 napisał/a:

Siema jeśli chodzi o mnie depiluje się gole regularnie co 5 dni nie lubię mieć zbędnego owłosienia przeszkadza jeśli chodzi o to jak i czym to używam żelu do golenia Gillette i maszynki fusion 5 a po goleniu łagodząco balsam do ciała dla przykładu tak się opalam zdjęcia z tamtego roku

A tak wygląda w pełnej gotowości zaraz po goleniu

juansto 

Wysłany: Wto 21 Sty, 2025   

Mnie zawsze rozbraja to, ze u Ciebie ta depilacja naprawdę wygląda idealnie

[ Dodano: Wto 21 Sty, 2025 ]
Normalnie ani jednego włoska.

Szacun!!!

Siwy1945 

Wysłany: Wto 21 Sty, 2025   

juansto napisał/a:
Mnie zawsze rozbraja to, ze u Ciebie ta depilacja naprawdę wygląda idealnie

[ Dodano: Wto 21 Sty, 2025 ]
Normalnie ani jednego włoska.

Szacun!!!

Siema dzięki zawszę idealnie na zero tak jak napisałeś ani jeden włosek nie zostaje nie ma takiej możliwości żeby został powiem ci że tyle lat już się gole że przychodzi mi to bez najmniejszego problemu żeby za każdym razem ogolić idealnie na gładko

Ancymon 

Wysłany: Sob 01 Lut, 2025   

seba2000 napisał/a:
Tak, pływak często pływa w slipach gdzie pół pośladków mu widać, a kroczę jest bardzo dopasowane. Depilacja pływaka jest nazywana „skórą rekina” to taka naturalna powierzchnia, była skora ciała była gładka. Służy to, żeby plywak przecinał wodę z minimalnym oporem. Więc golenie nawet jajek ma znaczenie. Dobry pływak, który zdobywa medale uwierz nie ma żadnego włosa na ciele. Na basenach bardzo szybko możemy odróżnić amatora od zawodowca.

Dzięki za wyjaśnienie :)

seba2000 napisał/a:
Jeśli chodzi o pytanie obcych jakich sposób używają na depilacje pośladków. Nie wyobrażam sobie abym podszedł do człowieka i zapytać się podczas gdy bierze kąpiel. Za bardzo mnie by to krępowało. Wziął by mnie za głupiego haha

Wg mnie możesz spytać przy zupełnie innej okazji.

fenis 

Wysłany: Pon 03 Lut, 2025   

u mnie tylko przycinanie

Odpowiedz do tematu