Mój obrzezany penis do oceny |
Autor | Wiadomość |
Troyd Wiek: 28 Dołączył: 15 Sie 2024 Posty: 20 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 15 Sie, 2024 Mój obrzezany penis do oceny |
|
| Obwód średni około 13,8 cm, proszę o opinie. | |
| |
 |
Piotrekkol Wiek: 41 Dołączył: 07 Lip 2024 Posty: 18 Skąd: PL | Wysłany: Czw 15 Sie, 2024 |
|
| Nie załączyło Ci się zdjęcie | |
| |
 |
Troyd Wiek: 28 Dołączył: 15 Sie 2024 Posty: 20 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Piotrekkol Wiek: 41 Dołączył: 07 Lip 2024 Posty: 18 Skąd: PL | Wysłany: Sob 17 Sie, 2024 |
|
| Wygląda w porządku. Widać, że lekarz dobrze wykonał robotę. Zwyczajny penis
Miałeś problem z napletkiem czy zrobiłeś zabieg tak dla siebie ze względów estetycznych? | |
| |
 |
Troyd Wiek: 28 Dołączył: 15 Sie 2024 Posty: 20 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 17 Sie, 2024 |
|
| Problem z napletkiem, ja jestem bardzo zadowolony, wydaje mi się, że lepiej się nie dało. | |
| |
 |
Piotrekkol Wiek: 41 Dołączył: 07 Lip 2024 Posty: 18 Skąd: PL | |
| |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 309 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Sob 17 Sie, 2024 |
|
| Super, że obrzezany! Szkoda, że tak mało Polaków jest obrzezanych, ale ta liczba jednak wzrasta. W spoczynku całkowicie masz żołądź odsłoniętą? | |
| |
 |
Czuly91 Wiek: 33 Dołączył: 09 Wrz 2018 Posty: 116 Skąd: Ruciane-Nida | Wysłany: Nie 18 Sie, 2024 |
|
| Ajay napisał/a: | Super, że obrzezany! Szkoda, że tak mało Polaków jest obrzezanych, ale ta liczba jednak wzrasta. W spoczynku całkowicie masz żołądź odsłoniętą? |
Czy ja wiem czy szkoda, traci się jednak dużo na wrażliwości... Po zabiegu lodzik już nigdy nie jest taki sam 🤭🤭🤭 | |
| |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 309 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Nie 18 Sie, 2024 |
|
| Czuly91 napisał/a: | Ajay napisał/a: | Super, że obrzezany! Szkoda, że tak mało Polaków jest obrzezanych, ale ta liczba jednak wzrasta. W spoczynku całkowicie masz żołądź odsłoniętą? |
Czy ja wiem czy szkoda, traci się jednak dużo na wrażliwości... Po zabiegu lodzik już nigdy nie jest taki sam 🤭🤭🤭 |
U wielu jest tak czuły, że boli przy dotyku. Dla robiącego lodzika obrzezany na pewno jest przyjemniejszy. | |
| |
 |
Czuly91 Wiek: 33 Dołączył: 09 Wrz 2018 Posty: 116 Skąd: Ruciane-Nida | Wysłany: Nie 18 Sie, 2024 |
|
| Ajay napisał/a: | Czuly91 napisał/a: | Ajay napisał/a: | Super, że obrzezany! Szkoda, że tak mało Polaków jest obrzezanych, ale ta liczba jednak wzrasta. W spoczynku całkowicie masz żołądź odsłoniętą? |
Czy ja wiem czy szkoda, traci się jednak dużo na wrażliwości... Po zabiegu lodzik już nigdy nie jest taki sam 🤭🤭🤭 |
U wielu jest tak czuły, że boli przy dotyku. Dla robiącego lodzika obrzezany na pewno jest przyjemniejszy. |
Jest bardzo czuły przez pewien okres czasu, na początku, bynajmniej u mnie tak było... | |
| |
 |
Troyd Wiek: 28 Dołączył: 15 Sie 2024 Posty: 20 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 18 Sie, 2024 |
|
| Piotrekkol nie wiem co mam Ci doradzić. Ajay tak w spoczynku jest całkiem odsłonięta. | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 90 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 19 Sie, 2024 |
|
| Piotrekkol napisał/a: | https://www.imagebam.com/view/MEVC1VI
https://www.imagebam.com/view/MEVC1VM
Mój też jest trochę wąski. Nie byłem z tym nigdy u lekarza, bo nie mam problemu ze ściągnięciem go podczas seksu czy masturbacji, ale mógłby być luźniejszy. Co sądzisz? Twój po zabiegu wygląda naprawdę. dobrze. |
Jak dla mnie wygląda bardzo dobrze i jeśli nie masz problemów z seksem i ze ściągnięciem napletka, to nie bawiłbym się tutaj w obrzezanie. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 19 Sie, 2024 |
|
| czarn napisał/a: | Jak dla mnie wygląda bardzo dobrze i jeśli nie masz problemów z seksem i ze ściągnięciem napletka, to nie bawiłbym się tutaj w obrzezanie. |
Też tak myślę... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Wto 20 Sie, 2024 |
|
| No to wrzucam po dwóch miesiącach od obrzezania
link do galerii | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 309 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Wto 20 Sie, 2024 |
|
| Łili napisał/a: | No to wrzucam po dwóch miesiącach od obrzezania
link do galerii |
Ooooo.. Bardzo fajnie! | |
| |
 |
|