Nowy serwer Discord | Autor | Wiadomość | EarringBoy Wiek: 27 Dołączył: 31 Mar 2022 Posty: 20 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 16 Mar, 2024 Nowy serwer Discord |
|
| Cześć! Pomyślałem, że spróbuję reaktywować serwer Discord, który kiedyś całkiem nieźle śmigał. Wszelkie sugestie, chęć pomocy w rozwoju - mile widziane!
https://discord.gg/SbFsXKj4NK
Do zobaczenia! ) | _________________ Life is hard, but my dick is harder :V | | | |  | maccow Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 17 Mar, 2024 |
|
| Spoko inicjatywa Nikogo nie chcę zniechęcać, ale chcę tylko uprzedzić, że discord jest dosyć mało bezpieczny jeśli chodzi o wasze dane w sieci. Nawet po usunięciu konta wszystkie konwersacje zostają na serwerach w nieskończoność i nie da się ich usunąć. Nie mówię, żeby nie używać, czy coś, ale jeśli ktoś dba o prywatność w sieci to warto kontrolować, jakie informacje się tam udostępnia | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|