Fotki w ciekawych strojach |
Autor | Wiadomość |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 27 Gru, 2023 |
|
| W obu na pewno oko leci w jedno miejsce.
Chociaż przyznam, ze bardziej okazale wyglada w tym konserwatywnym | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 28 Gru, 2023 |
|
| Podziwiam jak wiele masz tych bokserek. Mi również te czarne podobają się bardziej. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 361 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 29 Gru, 2023 Re: Fotki w ciekawych strojach |
|
|
Biorąc pod uwage jaki masz okazaly sprzet, podejrzewam, ze czesto trudno jest dobrać coś w standardowych rozmiarach.
A u chinczyków to już zupełnie | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 02 Sty, 2024 |
|
| juansto napisał/a: | Podziwiam jak wiele masz tych bokserek. Mi również te czarne podobają się bardziej. |
Aliexpress sprzedaje takie wynalazki za kilka/naście złotych, tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo najszybsza dostawa to 2-3 tygodnie. Więc można się bawić.
[ Dodano: Wto 02 Sty, 2024 ]
michalza napisał/a: | bardziej okazale wyglada w tym konserwatywnym |
Ten "konserwatywny" jest trochę odblaskowy i błyszczący, po praniu lub kilku pewnie to minie, ale na razie szeleści przy chodzeniu | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 04 Sty, 2024 |
|
| Mi się też te drugie podobają, a to że są takie błyszczące dodaje im nietypowego charakteru. Normalnie opalasz się w tym na plaży i chodzisz na basen?
W takich większych bokserkach to rozumiem, ale czy zdarza Ci się chodzić w bardizej odważnych jak te pierwsze? | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 10 Sty, 2024 |
|
| Zrobiłem kilka ujęć na razie wlatuje jedno mogę dodać więcej żaden problem
Wrzucam resztę fotek w końcu po to je zrobiłem
 | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 10 Sty, 2024 |
|
| Ciekawe, jednak osobiście uważam, ze masz zbyt okazały sprzęt na takie portki | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 10 Sty, 2024 |
|
| fenis napisał/a: | Ciekawe, jednak osobiście uważam, ze masz zbyt okazały sprzęt na takie portki |
W spoczynku mam normalnie mniejszego niż na tych zdjęciach, tutaj zrobił się większy bo co chwilę nim bawiłem ocierałem do tych zdjęci i delikatnie się pobudził
W pełnym spoczynku jest taki malutki nie mam z tym żadnego problemu kompleksów z tym związanych lubię patrzeć na reakcję innych jal widzą co się dzieje i zmienia powiększając się aż do pełnej erekcji gdzie jest nie do poznania. Ale starczy pisania tak wygląda w pełnym spoczynku
https://zapodaj.net/plik-7wHvmCoSSi
https://zapodaj.net/plik-DhttEUbj7W
https://zapodaj.net/plik-Zx80TPMKGk | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 13 Sty, 2024 |
|
| toton napisał/a: | Mi się też te drugie podobają, a to że są takie błyszczące dodaje im nietypowego charakteru. Normalnie opalasz się w tym na plaży i chodzisz na basen?
W takich większych bokserkach to rozumiem, ale czy zdarza Ci się chodzić w bardizej odważnych jak te pierwsze? |
I jedne i drugie są standardowym strojem na plaże, na łąkę, czy do robót na ogródku.
[ Dodano: Sob 13 Sty, 2024 ]
michalza napisał/a: | bardziej okazale wyglada w tym konserwatywnym |
Sprzęt we wzwodzie zawsze wygląda bardziej okazale | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 15 Sty, 2024 |
|
|
No i jestes tutaj przykladem tego, ze wielkosc penisa w spoczynku zupełnie nie koreluje z wielkością penisa w stanie wzwodu | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Wto 16 Sty, 2024 |
|
| Siwy u mnie podobnie. W spoczynku siurek maly, w erekcji znacznie rosnie | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 24 Sty, 2024 |
|
| Dekarion napisał/a: | Siwy u mnie podobnie. W spoczynku siurek maly, w erekcji znacznie rosnie |
U mnie w spoczynku nie aż taki malutki, ale zmierzając do erekcji nadal dość konkretnie rośnie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Czw 25 Sty, 2024 |
|
|
Ja bym napisał, zę tak w rzeczywistości jest nawet wygodniej | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | |
| |
 |
|