Jak to wygląda u was?? |
Autor | Wiadomość |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Wrz, 2023 Jak to wygląda u was?? |
|
| Cześć chciał bym poruszyć kwestię rozmiaru wielkości penisa oraz tego jak wygląda i jest wygięty ułożony podczas pełnego spoczynku w częściowym wzwodzie i w pełnej erekcji. Jak duża jest u was różnica między rozmiarem penisa w spoczynku a pełnej erekcji. Czy jest to bardzo duża różnica czy wręcz przeciwnie.
Jeśli chodzi o mnie to między spoczynkiem a erekcją jest tak duża różnica w rozmiarze że aż ciężko uwierzyć. Jestem ciekawy jak to wygląda u was czy też tak macie pozdrawiam | |
| |
 |
Kamil_ke96 Wiek: 26 Dołączył: 09 Sie 2015 Posty: 73 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 26 Wrz, 2023 Re: Jak to wygląda u was?? |
|
| Siwy1945 napisał/a: | Cześć chciał bym poruszyć kwestię rozmiaru wielkości penisa oraz tego jak wygląda i jest wygięty ułożony podczas pełnego spoczynku w częściowym wzwodzie i w pełnej erekcji. Jak duża jest u was różnica między rozmiarem penisa w spoczynku a pełnej erekcji. Czy jest to bardzo duża różnica czy wręcz przeciwnie.
Jeśli chodzi o mnie to między spoczynkiem a erekcją jest tak duża różnica w rozmiarze że aż ciężko uwierzyć. Jestem ciekawy jak to wygląda u was czy też tak macie pozdrawiam |
To sam najpierw opisz szczegółowo | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 27 Wrz, 2023 |
|
| No u mnie jest ogromna róznica. W stanie wzwodu penis jest ok jeśli chodzi o wielkość ale podczas spoczynku jest naprawdę malutki.
Na tyle, ze unikam korzystania z publicznych pisuarów. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 90 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 28 Wrz, 2023 |
|
| U mnie podobnie. Mały w spoczynku, większy we wzwodzie. Nie ma to moim zdaniem korelacji. | |
| |
 |
michas97 Wiek: 27 Dołączył: 20 Wrz 2023 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 28 Wrz, 2023 |
|
| U mnie z kolei jest niewielka różnica. Jeśli chodzi o długość w spoczynku jest dosyć spory natomiast we wzwodzie niewiele się wydłuża. | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 04 Paź, 2023 |
|
| U mnie w spoczynku ma niecałe 3 cm natomiast w erekcji jest tak bardzo dużą różnica że , aż ciężko uwierzyć że z takiego małego potrafi tak mocno urosnąć | |
| |
 |
Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 69 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 04 Paź, 2023 |
|
| Występują dwa typy penisów:
-grower- penis, który jest mały w spoczynku i rośnie znacząco podczas erekcji
-shower- penis, który jest duży w spoczynku i rośnie nieznacznie podczas erekcji, bądź jedynie twardnieje
Co więcej, natrafiłem na artykuły w necie, że wraz z wiekiem "grower" może stać się "showerem" | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | |
| |
 |
Devasta Wiek: 35 Dołączył: 03 Maj 2018 Posty: 119 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 04 Paź, 2023 |
|
| Chomiczy napisał/a: | Występują dwa typy penisów:
-shower- penis, który jest duży w spoczynku i rośnie nieznacznie podczas erekcji, bądź jedynie twardnieje
Co więcej, natrafiłem na artykuły w necie, że wraz z wiekiem "grower" może stać się "showerem" |
Ciekawe to ostatnie zdanie. Sam jestem 'grower' i gdyby miał się stać z więkiem shower to czy pisali w tym artykule jak to może wyglądać? Zrobi się taki full shower, czy tylko troche się zwiększy bez erekcji? I ciekawe w jakim wieku może się to zmienić. | |
| |
 |
Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 69 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 04 Paź, 2023 |
|
| Devasta napisał/a: | Chomiczy napisał/a: | Występują dwa typy penisów:
Co więcej, natrafiłem na artykuły w necie, że wraz z wiekiem "grower" może stać się "showerem" |
Ciekawe to ostatnie zdanie. Sam jestem 'grower' i gdyby miał się stać z więkiem shower to czy pisali w tym artykule jak to może wyglądać? Zrobi się taki full shower, czy tylko troche się zwiększy bez erekcji? I ciekawe w jakim wieku może się to zmienić. |
Jak to z penisami i wiedzą w internecie- "wszystko zależy od genetyki", "mojego szwagra wujkowi tak się stało"
Po sobie widzę, że powoli taka transformacja grower->shower następuje, ale nie wiem na ile to kwestia wieku, a na ile jelq/ćwiczeń, więc nie jestem reprezentatywny | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 09 Paź, 2023 |
|
| Cytat: | Cześć chciał bym poruszyć kwestię rozmiaru wielkości penisa oraz tego jak wygląda i jest wygięty ułożony podczas pełnego spoczynku w częściowym wzwodzie i w pełnej erekcji. Jak duża jest u was różnica między rozmiarem penisa w spoczynku a pełnej erekcji. Czy jest to bardzo duża różnica czy wręcz przeciwnie. |
U mnie jest różnica w wielkości, ale nie wiem jaka, bo chyba nigdy nie mierzyłem w spoczynku.
Jest wygięty.
BTW, te tematy chyba już były. | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 11 Paź, 2023 Re: Jak to wygląda u was?? |
|
| Kamil_ke96 napisał/a: | Siwy1945 napisał/a: | Cześć chciał bym poruszyć kwestię rozmiaru wielkości penisa oraz tego jak wygląda i jest wygięty ułożony podczas pełnego spoczynku w częściowym wzwodzie i w pełnej erekcji. Jak duża jest u was różnica między rozmiarem penisa w spoczynku a pełnej erekcji. Czy jest to bardzo duża różnica czy wręcz przeciwnie.
Jeśli chodzi o mnie to między spoczynkiem a erekcją jest tak duża różnica w rozmiarze że aż ciężko uwierzyć. Jestem ciekawy jak to wygląda u was czy też tak macie pozdrawiam |
To sam najpierw opisz szczegółowo |
Nie ma najmniejszego problemu żebym opisał to szczegółowo. Więc tak zacznę od tego jak wygląda podczas pełnej erekcji, jest wtedy bardzo mocno uniesiony do góry, dosłownie jest wygięty prawie pionowo równolegle do brzucha. Jeśli chodzi o rozmiar penisa w wzwodzie przedstawia się to następująco : 18,5 cm długość i 13,5 cm obwód prezentuje się wtedy bardzo dobrze.
Natomiast jeśli chodzi o rozmiar w spoczynku to jest to 2,5 maks 3 cm . Może trudno uwierzyć ale tak to wygląda w moim przypadku | |
| |
 |
|