Problemy z rejestracją |
Autor | Wiadomość |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 20 Wrz, 2023 Problemy z rejestracją |
|
| Od 3 miesięcy zauważyłam znaczny spadek liczby aktywnych użytkowników na forum. Na początku zastanawiałam się czy nie jest to spowodowane okresem wakacyjnym. Potem jednak doszłam do wniosku, ze musi byc to jakiś problem techniczny.
I faktycznie! Zauwazyłam, ze na forum jest problem z rejestracją. Mianowicie nie dochodzi na maila link do aktywacji konta. Aktualnie jesteśmy w trakcie naprawy.
Linki nie dochodzą na gmail. Czy Wy również mieliście takie problemy? | |
| |
 |
Ahojprzygodo Dołączył: 21 Maj 2021 Posty: 44 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Czw 21 Wrz, 2023 |
|
| Dokładnie tak. Mimo, że rejestrowałem się dawno, to musiałem użyć innego adresu mailowego, bo maila aktywacyjnego na gmaila nie dostawałem.
Myślałem, że to problem jedynie u mnie byl 😅 | |
| |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 309 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Pią 22 Wrz, 2023 |
|
| Kto się nie może zarejestrować, ten nie napisze bo nie może. Zarejestrowani chyba nie mają żadnych problemów z forum. Przynajmniej ja nie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 26 Wrz, 2023 |
|
| Ahojprzygodo napisał/a: | Dokładnie tak. Mimo, że rejestrowałem się dawno, to musiałem użyć innego adresu mailowego, bo maila aktywacyjnego na gmaila nie dostawałem.
Myślałem, że to problem jedynie u mnie byl 😅 |
Czyli rozumiem, że nie dostałeś maila aktywacyjnego na gmail? A na innego maila dostałes?
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Wiekszośc osób używa w końcu gmail | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Paź, 2023 |
|
| Zrobiłam test, na inne maile można się rejestrować. Na razie tylko gmail nie przechodzi. Pracują nad tym. Niefortunnie to chyba najbardziej popularna skrzynka. | |
| |
 |
|